Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SETH COLLINS

Dijeli napojnice od 500 dolara da ispuni bratovu posljednju želju

Seth Collins
Foto: Screenshot YouTube
1/2
28.12.2013.
u 17:18

Seth Collins je dosad podijelio 88 napojnica diljem SAD-a

Misija Setha Collinsa bliži se kraju. Kako bi ispunio posljednju želju prerano preminulog brata Aarona, Collins je diljem SAD-a dijelio napojnice od čak 500 dolara. Ovih je dana krenuo na možda posljednju etapu svoje misije koja je trajala 18 mjeseci, piše Fox News.

Aaron je u oporuci tražio od obitelji da konobaru ili konobarici ostave ogromnu napojnicu, i to ne 25 posto, već nešto poput 500 dolara za pizzu.

- Aaron nije imao mnogo novca, povremeno je radio poslove, ali sav novac koji je imao trošio je na prijatelje - objašnjava Seth.

Aaron je jednom prilikom bio u baru kada je konobarica, kojoj je to bio prvi dan na poslu, potpuno zabrljala narudžbe. Rekla mu je da će dati otkaz, a on joj je ostavio 50 dolara napojnice i na računu napisao "Nemoj odustati". Njezin stav odmah se promijenio i Aaron se upitao što bi tek napojnica od 500 dolara učinila.

Seth je uspostavio stranicu i omogućio ljudima da putem PayPala pomognu misiji. Jednoj je konobarici darovao 500 dolara i na YouTube postavio snimku koja je već u jednoj noći prikupila 30.000 pregleda, a tjedan dana nakon Aaronove smrti prikupljeno je gotovo 50.000 dolara, "iz svih kontinenata osim Antarktike".

Seth je krenuo na obilazak barova diljem SAD-a.

- Dosad sam ostavio 88 napojnica, a kad dođem do 100 napojnica i prijeđem svih 50 država, onda ću vidjeti što dalje - rekao je Seth.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije