Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Dignuli bankomat u zrak, pa izazvali požar: Došlo je i do oštećenja krova

Foto: Facebook načelnika općine Dražen Pavlović
1/4
31.01.2021.
u 11:35

Zahvaljujući brzoj intervenciji naših vatrogasaca vatra je vrlo brzo stavljena pod kontrolu i zaustavljena, ispričao je

Noćas je u Velikoj Ludini bankomat dignut u zrak. Međutim, pljačka nije ispala kako su lopovi planirali. Bankomat, koji se inače nalazi u zgradi gdje je i knjižnica i pošta, zapalio se te je došlo do požara. 

Policija u ovom trenutku istražuje jesu li lopovi uspjeli pobjeći s novcem ili je pak sve izgorjelo u pokušaju pljačke. Isti bankomat je opljačkan prije nekoliko mjeseci na sličan način.

O slučaju se na društvenim mrežama načelnik općine Dražen Pavlović. 

"Ponovno je izvršena pljačka bankomata u Velikoj Ludini. Ovaj puta šteta je znatno veća nego prilikom prošle pljačke koja je bila prije više od godinu dana. Bankomat je razoren eksplozijom uslijed čega je došlo do požara.

Zahvaljujući brzoj intervenciji naših vatrogasaca vatra je vrlo brzo stavljena pod kontrolu i zaustavljena, tako da je izgorjela unutrašnjost prostorije bankomata gdje je izgorio uredski namještaj, informatička oprema i razni materijal koji je tamo bio spremljen (ta prostorija je ranije služila kao ured savjetodavne poljoprivredne službe). Znatna je šteta i u prostoriji iznad bankomata gdje je općinska arhiva. Došlo je do znatne štete na arhivskoj građi jer je jednim djelom nagorjela, a znatno je natopljena vodom ,prava šteta i uptrebljivost arhive tek će se utvrditi. Također je došlo i do oštećenja jednog dijela krova koji je bio zahvaćen vatrom.

Općina će što prije sanirati štetu, a nadamo se da će banka biti brza s postavljanjem novog bankomata", navodi se u statusu 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije