Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini požege

Devetogodišnju djevojčicu udario Mercedes i teško je ozlijedio

nesreća, požega, bicikl (1)
Duško Mirković/PIXSELL
20.03.2012.
u 18:38

Djevojčica je, vozeći bicikl, izašla na cestu iz sporedne ulice. Vozač Mercedesa pokušao ju je izbjeći, ali nije uspio.

Devetogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena u Pavlovcima pokraj Požege kada je na nju naletio Mercedes požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnji muškarac.

Nesreća se dogodila oko 15 sati na državnoj cesti od Požege prema Pakracu, a prema prvim informacijama djevojčica je, vozeći bicikl bez zaštitne kacige, izašla na cestu iz sporedne ulice. Vozač Mercedesa pokušao ju je izbjeći, ali nije uspio.

Djevojčica je prevezena u požešku bolnicu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena i u životnoj opasnosti. Smještena je na odjel intenzivne njege.

Policija je utvrdila da vozač Mercedesa nije bio pod utjecajem alkohola, ali nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti zbog čega će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 30

OB
-obrisani-
19:56 20.03.2012.

neka se javi onaj kojem se ovako nešto nemože dogoditi.... , gdje su roditelji...bili.....

DU
Deleted user
19:59 20.03.2012.

Moj brat je tako poginuo. Nije ograničenje od 40km/h u naseljima bez razloga. Ali uzalud kada uvijek ima pametnih. Djeca se zaigraju i zaborave, ali bi zato odrasli trebali biti \"pametniji\" i barem poštivati to osnovno pravilo o ograničenju brzine.

OB
-obrisani-
19:53 20.03.2012.

Devetogodišnje djete krenulo državnom cestom prema Novoj Gradiški,ali oduzelo prednost vozaću Mercesesa, koj je također vozio Prema Gradiški

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije