Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detroit

Otkrili spomenik Sotoni koji ubrzo putuje u Arkansas

sotona ilustracija loš dan posao
Foto: Thinkstock
28.07.2015.
u 06:45

To je skulptura koju je Sotonin hram želio postaviti u Oklahomi pokraj spomenika 10 Božjih zapovijedi, ali ih je u tome spriječio sud

Sotonin hram iz Detroita u noći s petka na subotu u industrijskoj zoni otkrio je spomenik Sotoni visok oko tri metra. Na ceremoniji je bilo više stotina ljudi, a mnogi su se nakon otkrivanja slikali uz Sotonu koji ima ljudsko tijelo, kozju glavu i krila.

To je skulptura koju je Sotonin hram želio postaviti u Oklahomi pokraj spomenika 10 Božjih zapovijedi, ali ih je u tome spriječio sud. Sotonisti ovaj spomenik kane seliti i u druge američke države. Sada je na redu Arkansas.     

>> Bizarna igra izaziva napade straha kod tinejdžera diljem svijeta

Komentara 50

DU
Deleted user
11:00 28.07.2015.

Sigurno je ovo iznenadilo mnoge a možda i ne previše jer smo na to već pripremljeni kroz masmedije! Većina će to prihvatiti i pokloniti se! tek je počelo javno otkrivanje i pokazivanje onih koji vladaju svijetom!

BR
brčko
10:50 28.07.2015.

ljudi, samo molitva spašava jer vrag nespava

MA
majeltomoguce
10:06 28.07.2015.

Dižeš spomenik simbolu zla? Zašto? Stvarno ne želim znati što je u glavama ljudi kojima je zlo zabavno i cool. Zašto niste dignuli spomenik Hitleru - još jednom simbolu zla? Zato što se Hitler pokazao i zna se što je napravio, a na Sotonu se gleda kao na lik iz crtića - a to je zapravo simbol Hitlera i sličnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije