Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopov se sam otkrio

Detektivskom pričom ekipa Mate Rimca pronašla ukradeni bicikl poznatog nogometaša

Ukradeni bicikl
Foto: Greyp
1/3
18.09.2018.
u 18:15

Bicikl je pronađen u lošem stanju, a trud koji je ekipa Greypa uložila u "personalizirani" dizajn za igrača također je bačen u vjetar

Personalizirani električni bicikl hrvatske kompanije Greyp Bikes, koji je slavni španjolski nogometaš Cesc Fabregas dobio kao poklon od samog proizvođača, nedavno je ukraden, a priča kako je došao nazad u ruke vlasnika mogla bi poslužiti kao scenarij za Hollywood

Kradljivac se sam javio Greypu i pojasnio kako je zaboravio lozinku, a kako mu se pokvario i senzor za očitavanje otiska prsta te zato ne može pokrenuti svoj bicikl. 

Dominik Vrbanac, voditelj prodaje u Greypu piše kako je odmah bio sumnjičav, ali da je postupio po proceduri te zatražio serijski broj bicikla. Kradljivac je poslao serijski broj, a Vrbancu nije dugo trebala kako bi shvatio da se radi o biciklu Cesca Fabregasa. Vrbanac je saznao i da Španjolac nije prodao bicikl te je shvatio tko je s druge strane monitora. 

Tu je krenula "igra mačke i miša" u kojoj su počele izmjene e-mailova, a tijekom dopisivanja muškarac je glumio da je poznati nogometaš. Kada su iz Greypa napokon uspjeli doći do kućne adrese lopova, ostatak posla su predali policiji koja je obavila svoj dio i uhvatila kradljivca. 

Bicikl je pronađen u lošem stanju, a trud koji je ekipa Greypa uložila u "personalizirani" dizajn za igrača također je bačen u vjetar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a good job @greyp_bikes ! https://www.greyp.com/blogs/8.

Objavu dijeli Cesc Fàbregas (@cescf4bregas)

Nakon što su ga dopremili nazad u Svetu Nedelju, dečki iz Greypa ponovno su se bacili u uređenje bicikla za nogometaša koji se po primitku ukradenog bicikla putem Instagrama zahvalio Rimčevoj ekipi. 

>> Pogledajte nespretne kriminalce koje je uhvatila kamera

Komentara 3

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
18:54 18.09.2018.

"nazad u ruke " = natrag u ruke. tu sam stao jer mi je bilo dosta.

JO
josko123
21:08 18.09.2018.

Prica stara godinu dana...ovi istrazivacki novinari su vrh.

VO
vorda400
18:56 18.09.2018.

Ajde nek ti "detektivi" nađu 300milja kuna i vrate ih u proračunu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije