Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL KUNJEVCI

Detalji ubojstva: Mladića je upucao vlasnik restorana koji je pobjegao u BiH?

Foto: Branimir Bradarić/Facebook
1/2
19.07.2019.
u 18:46

Neslužbene informacije kažu kako je u tome poznatom ugostiteljskom objektu došlo prvo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između zaposlenika objekta i trojice gostiju

Mladić od 24 godine iz Otoka, Tomislav Šer, ubijen je iz vatrenog oružja u noći četvrtak na petak u Hotelu Kunjevci na cesti Vinkovci – Županja.

U kratkom priopćenju PU Vukovarsko-srijemske oko 00.30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira uz upotrebu vatrenoga oružja.

Neslužbene informacije kažu kako je u tome poznatom ugostiteljskom objektu došlo prvo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između zaposlenika objekta i trojice gostiju. Navodno kako je od strane gostiju bila napadnuta jedna od djelatnica objekta koja je poslije zatražila i liječniku pomoć.

Iz pištolja je pucao vlasnik objekta Nir Gik (63) koji u Vinkovcima posjeduje nekoliko ugostiteljskih objekata. Odmah poslije ubojstva Gik se udaljio u nepoznatom smjeru pri čemu se pretpostavlja da je prešao u BiH s obzirom i da je tamo i rođen. Iz PU jučer nisu htjeli ništa na ovu temu reći osim kako jedna osoba nije privedena. Mještani Otoka su nam rekli kako je ubijeni Šer bio jedno od sedmero djece ove obitelji koja je, kako su nam rekli, uvijek živjela skromno.

Otac je bio hrvatski branitelj, a majka domaćica. Mještani Otoka kažu i kako je ubijeni od ranije već poznat policiji po raznim prekršajima kao i da je bio društva s kojim „nije bilo dobro ulaziti u sukobe“. Kažu i kako je radi nekih kaznenih djela već bio i u zatvoru. U vrijeme naše jučerašnje posjete hotelu kod objekta se nalazila i jedna ophodnja policije.

Ključne riječi

Komentara 29

BO
BozeSacuvaj
20:04 19.07.2019.

Koliko moraš biti totalni ?reten da dođeš u neki javni objekt i onda maltretiras tamo jadno osoblje,,žao mi je ovog vlasnika jer će sada on morati snositi posljedice..da smo u SAD taj isti vlasnik bi bio nagrađen od zajednice zaa hrabro postupanje!!,,vrijeme je da netko od tih ljigavih političara skupi snage i donese zakon o fizičkoj zaštiti na radnom mjestu i pravu na nepovredivost privatnog posjeda uključujući i javna mjesta kojih su u naravi vlasnici privatne osobe,,usput imam rođaka u Otoku koji kaže da je taj ubijeni bio totalni promašaj,te da je radi nasilja bio već u zatvoru ..priča da je cijeli Otok je odahnuo kada su čuli da je ubijen

NO
Nordik
19:52 19.07.2019.

Bosanci rade red u HR.

TO
Tomisl
22:17 19.07.2019.

Valjda ce baren neki od "dobre i fine" mladezi i njihovih roditelja nesto naucit iz ovoga .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije