Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD NAŠICA

Detalji tragedije u kojoj je poginulo dijete (4): Zbog prebrze vožnje auto je sletio s kolnika, putnici ispali iz vozila

Policija na uviđaju
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
19.11.2022.
u 09:27

Vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste

Na Županijskoj cesti ŽC 4105, između Podgorača i Budimaca, jučer oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo 4-godišnje dijete.

Do prometne nesreće došlo je kada vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti zbog čega je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila uslijed čega su svi ispali iz vozila.

U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminulo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek, izvještava PU osječko-baranjska.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

Dana 18./19. studenoga od 20,20 do 00,10 sati promet na ŽC 4105 je bio zatvoren, te se odvijao obilaznim cestovnim pravcima.

Hrvatskom nogometašu policija upala u stan! Mladom Vatrenom prijeti kraj karijere?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije