Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR NA CESTI

Detalji teške nesreće kod Knina: Poginula dva mladića, treći se bori za život

Knin: Dvije osobe smrtno stradale u sudaru dva automobila
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
27.04.2021.
u 07:56

Dvadesetšestogodišnji vozač zaustavio se na cesti kako bi otklonio kvar na svom automobilu kada je na njega naletio godinu dana stariji vozač Volkswagena

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23.20 sati smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život.

Do prometne nesreće na cesti Oklaj – Vrbnik došlo tako da je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pokraj vrata.

U tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio je svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

– Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio izvan kolnika i udario u suhozid. Na mjestu događaja smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači osobnih vozila, dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je nakon liječničke obrade u OB-u Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje. O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku – rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Ključne riječi

Komentara 25

BI
Biouskoli91
08:07 27.04.2021.

Zaustavio vozilo na SREDINI kolnika da popravi kvar, i to usred noci?? Neke stvarno ne cijene svoj zivot... a trokut je isto lijepo spakiran u koferu auta....

MP
miroslav.petkovic.7564
08:36 27.04.2021.

Nevjerovatno kod nas ljudi stalno ginu svaki dan..Mnogima treba uzet vozacki niti znaju vozit niti propise znaju...Pa kod nas je mala zemlja i gradovi nije problem vozit i malo vise pridrzavat se..Kad dodu u inozemstvo i susrecu se sa velikim gradovin onda je kaos.. Popravlja auto na cest pa ima sva cetri iima lampa baterija dat signal itd...Strasno.

SE
Serdar222
08:46 27.04.2021.

Svaki vozač morao bi znati i o tome voditi računa da je 100km/h= 28 m/s.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije