Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Detalji stravičnog ubojstva u Puli: Starica ubijena nožem, njezina kćer i unuk privedeni

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.06.2020.
u 23:57

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su teško ubojstvo ove "posebno ranjive osobe zbog svoje dobi" počinili 30-godišnji hrvatski državljanin i 61-godišnja hrvatska državljanka, koji su u petak navečer uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Dvije osobe privedene su u petak navečer pod sumnjom da su jučer oštrim predmetom ubile 91-godišnju staricu u njezinom stanu u Puli, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o njezinima kćeri i unuku koji žive u stanu u istoj zgradi.

Istarska policija je u petak navečer izvijestila kako su jučer oko 15 sati u njezinom stanu u stambenoj zgradi u Zoranićevoj ulici pronašli mrtvu 91-godišnjakinju. Odmah potom policajci su s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid, a danas je na Odjelu patologije pulske opće bolnice obavljena i obdukcija.

Kako neslužbeno doznaje 24sata,  91-godišnjakinja je izbodena nožem u predjelu glave i vrata, imala je ubodno rezne rane, te je na koncu iskrvarila na smrt.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su teško ubojstvo ove "posebno ranjive osobe zbog svoje dobi" počinili 30-godišnji hrvatski državljanin i 61-godišnja hrvatska državljanka, koji su u petak navečer uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.   

Policija je nešto prije 23 sata dovela 61-godišnjakinju na županijsko odvjetništvo u Puli. Vezana lisicama, imala je masku preko lica, a tijekom privođenja gledala je u pod. Njezin sin koji je isto osumnjičen za ubojstvo doveden je sat vremena kasnije, on je također bio vezan lisicama s maskom na licu. 

 

Ključne riječi

Komentara 30

HO
homophob
00:45 27.06.2020.

Dobro, ima li medu ovim nazovim novinarima netko tko je zavrsio osnovnu skolu s ocjenom 3 ili barem 2 iz hrvatskog jezika!? "Novinari" procitajte ove dvije recenice: Starica ubijena s nozem u ruci iz vatrenog oruzja. Starica ubijena nozem ubodima u vrat. Onda?????

JU
Jugonostalgičar
02:56 27.06.2020.

Nožem, a ne s nožem, nepismeni novinari. instrumental sredstva.

Avatar Viktor999
Viktor999
07:56 27.06.2020.

Pismenost je nebitna na hrvatskim portalima poput indexa, večernjeg i jutarnjeg, tu je bitna samo politička orijentacija dok su kvaliteta tekstova i sloboda komentiranja na razini 0 bodova☺☺☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije