Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN DOGAĐAJ

Detalji stravične nesreće kod Gospića: Otkriveno zašto je tijelo vozača potpuno izgorjelo

Pixsell/Ilustracija
17.12.2020.
u 22:00

Policija je na teren izašla po dojavi građana nakon što je danas iza 13 sati pronađen potpuno izgorjeli automobil, a u njegovoj unutrašnjosti i pougljenjeno  tijelo

Do zapaljenja automobila zadarske registracije koji je s karboniziranim tijelom pronađen u četvrtak u Trnovcu kod Gospića, došlo je nakon udara vozila u srušeno stablo uz cestu prije dva dana, priopćila je u ličko-senjska policija nakon provedenog očevida.

Do samozapaljenja automobila i u njemu spaljivanja vozača došlo je uslijed pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva, uzrokovanog udarcem prednjeg djela vozila u srušeno stablo.

Obdukcijom koja još nije obavljena treba utvrditi uzrok smrti i identitet stradale osobe, koja je upravljala automobilom zadarske registracije.

Policija je na teren izašla po dojavi građana nakon što je danas iza 13 sati pronađen potpuno izgorjeli automobil, a u njegovoj unutrašnjosti i pougljenjeno tijelo. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Komentara 4

ZV
zvezdomor
08:42 18.12.2020.

Aaaa obrisao si po direktivi komentar da je žrtva u stvari stradala od korone...e slugo sitni pljuc....

DP
delmata.pakleni.otok
12:39 18.12.2020.

a možda se sudarija sa UFA hahahaha,,, ko je sa SOA ora guzicom je drlja hahaha...

DU
Deleted user
22:08 17.12.2020.

Uzrok će se vidjeti a razlog se zna. Suviše je znao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije