Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naložena obdukcija

Detalji smrti vojnog kadeta: Nađen je na pločniku nakon što je pao s visine, umro je u bolnici

karlovac
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
31.10.2020.
u 15:16

Kako doznajemo istražuje se niz uzroka koji su mogli prethoditi tragediji od nesretnog događaja do samoubojstva, koje također ne isključuju kao uzrok smrti

U Karlovcu se provodi očevid i kriminalističko istraživanje oko okolnosti smrti 21-godišnjeg vojnog kadeta.

Tijelo nesretnog mladića pronađene je na pločniku ispred stambene zgrade u karlovačkom naselju Luščić. Ubrzo je pozvana Hitna te je ustanovljeno je da je mladić tada još bio živ ali je u karlovačkoj bolnici ubrzo nakon dolaska preminuo.

Dubravko Skolan zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu koje zajedno s policijom i vojnom policijom provodi istragu potvrdio je da je naložio obdukciju tijela karlovačkog kadeta kako bi utvrdili kakve je sve ozljede prilikom nesretnog događaja zadobio.

Kako doznajemo istražuje se niz uzroka koji su mogli prethoditi tragediji od nesretnog događaja do samoubojstva, koje također ne isključuju kao uzrok smrti. No, neslužbeno doznajemo da za sada događaj ne povezuju s nasilnom smrti ili ubojstvom i istražitelji za sada ne vide razlog da događaj ima veze s poslom. 

Ključne riječi

Komentara 2

OL
oLo
16:05 31.10.2020.

Znači nesretni slučaj ili samoubojstvo, treće ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije