Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kilometarske kolone

Detalji prometne u tunelu Sv. Rok: Nizozemski vozač autobusa skrivio nesreću

Nesreća u Svetom Roku
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/10
02.07.2019.
u 13:52

Dvije su osobe ozlijeđene i to, kako nam je potvrđeno u zadarskoj policiji 59-godišnja Mađarica i 44-godišnji hrvatski državljanin

Vozač autobusa iz Nizozemske skrivio je, kako doznajemo, tešku prometnu nesreću u tunelu Sveti Rok u utorak oko 8.45 sati. Naime, ovaj je 58-godišnjak koji je prevozio autobusom putnike iz Nizozemske s Jadrana vozeći u preticajnoj traci prvo udario u vozilo njemačkih registarskih oznaka, a potom i u vozilo HAC-a zagrebačkih registarskih oznaka.

U oba ta vozila ukupno dvije su osobe ozljeđene i to, kako nam je potvrđeno u zadarskoj policiji 59-godišnja Mađarica i 44-godišnji hrvatski državljanin.

 - Ozlijeđene osobe su zabrinute u gospićkoj bolnici i još uvijek nam je nepoznata težina njihovih ozljeda - istakli su u zadarskoj policiji i naveli da nitko od putnika iz autobusa nije zatražio liječničku pomoć.

Promet kroz tunel Sveti Rok prema Zagrebu bio je obustavljen gotovo tri sata, ispred tunela stvorile su se kilometarske kolone, a vozači su su nakon nesreće preusmjeravani prema Zagrebu preko čvorišta Maslenici odnosno preko Jasenica i Gračaca. Vozač autobusa nije kako nam je rečeno u policiji bio pod utjecajem alkohola,  a policija je najavila da će nakon završenog očevida putnici najvjerojatnije istim vozilom moći nastaviti put budući da na autobusu nije bilo značajnijih oštećenja.

Ključne riječi

Komentara 2

HA
HaryHole33
17:21 02.07.2019.

Ozljeđene su osobe jako ZABRINUTE. Svatko bi bio u toj situaciji. Kakve novine, takvi i novinar.

KO
korisnik997
21:29 02.07.2019.

Pa dajte decki vec se jednom dogovorite sta pisete, jutros je clanak glasio "vozacica pretjecala autobus, udarila u vozilo HAC-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije