Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istarski ispilon

Detalji nesreće: Mladi vozač bio pod utjecajem alkohola, poginuo poznati pulski taksist

U prometnoj nesreći poginula jedna osoba, dvoje teško ozlijeđenih
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/22
07.06.2020.
u 16:24

Protiv 26-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom

Jutros u 4.45 sati na dionici Ivoli-Cerovlje na Istarskom ipsilonu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su teško ozlijeđene. Poginuli muškarac bio poznati pulski taksist Milan Đurić (64), doznaje Glas Istre

Nakon višesatnog očevida, Policijska uprava istarska izvijestila je da je do nesreće došlo kada je vozač Toyote RAV4 pulske registracije, 26-godišnjak s područja Žminja koji je bio pod utjecajem 0,64 promila, krećući se iz smjera Tunela Učke prema Pazinu, iz neutvrđenih razloga skrenuo lijevo na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s automobilom Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Pazina upravljao 64-godišnji taksist.

U prometnoj nesreći poginula jedna osoba, dvoje teško ozlijeđenih
1/22

Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je preminuo na mjestu događaja te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije OB Pula gdje će biti izvršena obdukcija.

Suvozač iz Mercedesa, 60-godišnji Austrijanac kojega je, kako Glas Istre neslužbeno doznaje, Đurić vozio za Zagreb, i vozač Toyote prevezeni su u riječku bolnicu. Oboje su zadobili vrlo teške ozljede.

Protiv 26-godišnjeg vozača Toyote bit će podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom.

Za vrijeme obavljanja očevida od strane policije i zamjenika županijskog državnog odvjetnika, od 5,00 do 9,12 sati između čvorova Cerovlje i Ivoli bio je zatvoren promet u oba smjera te se odvijao obilazno preko Pazina.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:56 07.06.2020.

Ovdje bi možda prije uzrok bila pospanost jer nije tolika količina alkohola da bi bio pijan !

DU
Deleted user
17:42 07.06.2020.

0.6 promila ne djeluje kao dovoljna količina da se skreće po cesti kao luđak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije