Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAFIJAŠKI OBRAČUN

Detalji likvidacije u Beogradu: Ispod sjedišta su postavili C-4

Eksplozija u Beogradu
Foto: Screenshot Kurir
14.09.2020.
u 09:51

- Da je postavljen jači eksploziv, razaranje samog vozila bi bilo daleko veće, a putnici sigurno ne bi preživeli - navodi izvor iz istrage

Prve analize nakon jučerašnje likvidacije u Beogradu ukazuju da je najvjerojatnije korišten plastični P500, poznatiji kao C-4. Postavljen je direktno ispod sjedišta vozača, a aktiviran je daljinski.

Posljednjih godina u mafijaškim obračunima na ulicama Beograda ovaj eksploziv koristi se često, a osim njega koristi se i trotil, pišu Novosti.

- Da je postavljen jači eksploziv, razaranje samog vozila bi bilo daleko veće, a putnici sigurno ne bi preživjeli - navodi izvor iz istrage.

Podsjetimo, automobil je eksplodirao jučer u Novom Beogradu. Strahinja Stojanović, kojeg povezuju s ubojstvom poznatog srpskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića i koga su već ranije pokušali likvidirati, preminuo je od posljedica teških ozljeda, dok je suvozačica koja je bila s njim, inače državljanka Kolumbije, preživjela.

Komentara 7

WW
walter wolf
14:48 14.09.2020.

Vidi se da na prvu da je bio pošten, jer ovakvo auto može samo da vozi čovjek koji marljivo radi kod privatnika od 7-17 h...naravno svaka subota radna

FA
fajlpz
15:48 14.09.2020.

Baš mi žao ove Bembare.

Avatar madcap
madcap
10:45 14.09.2020.

Ovi krimosi su dno dna. Plivaju u parama i dopu a nedajbože da im netko izgubi par lajni kokaina ili koji šut heroina a, još gore, ako im netko izgubi njihov dnevni džeparac. Odmah ljudi lete u zrak i puca se na sve strane. Opasna i bolesno razmažena derišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije