Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške ozljede

Detalji krvavog obračuna u kafiću na Savskoj: Pijan izbo dvojicu muškaraca

Dvoje ljudi je izbodeno u kafiću na Savskoj cesti u Zagrebu
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/6
17.02.2020.
u 11:42

Osumnjičeni se nakon sukoba udaljio s mjesta događaja, no policija ga je vrlo brzo uhitila i dovela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje

Policija je objavila detalje obračuna koji se dogodio oko 18.40 sati na Savskoj cesti u ugostiteljskom objektu. Pijani 31-godišnjak s 2,2 promila oštrim je predmetom izbo dvojicu muškaraca pa pobjegao. Policija ga je brzo uhvatila.

Policija je izvijestila da se 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,29 g/kg) sukobio se s dvojicom muškaraca (33,38) prvo verbalno, a potom i fizički, nakon čega im je oštrim predmetom nanio ozljede. Kolima hitne medicinske pomoći 33-godišnjak je prevezen u KB Sveti Duh, dok je 38-godišnjak prevezen u KBC Sestre milosrdnice.  

Obojica su teško ozlijeđena, a osumnjičeni se nakon sukoba udaljio s mjesta događaja. Policijski službenici dali su se u potragu za njim te ga ubrzo uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Dobio sam ubodnu ranu tu, rekao je jedan od dvojice ozlijeđenih muškaraca djelatnicima hitne pomoći. Podignuo je majicu, a djelatnica hitne je rekla da je pritisne, pišu 24sata

– Ljudi, iskrvarit ću. Cugali smo, ali mi nikoga nismo napali – rekao je drugi ozlijeđeni muškarac kojem je krvarila ruka

Video: U naselju Sopot pronađeno tijelo

Komentara 4

LJ
ljutko
12:13 17.02.2020.

Moraš biti idiot da ideš u kafić sa nožem

MI
Mijo11
11:48 17.02.2020.

Imena nemaju ili su svi i uglednih familija

Avatar Luring
Luring
13:43 17.02.2020.

Mizerije, nemate ni utoke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije