Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam u fokusu

Destinacija Hrvatska: Emisija koja zanima svakog desetog zaposlenog

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.10.2019.
u 16:28

U nizu intrigantnih priloga, šećer na kraju bit će svakako preporuka gledateljima gdje na izlet predstojeći vikend

Svaki deseti zaposlenik u Hrvatskoj radi u turizmu i večeras će zasigurno mnoge obitelji u 20.35 pred malim ekranima okupiti nova emisija na HRT1 'Destinacija Hrvatska'. Dinamična mozaična emisija o turizmu, koji svake godine Hrvatskoj donosi milijarde eura, a samo je ove godine zaposlio desetak tisuća ljudi više nego lani, i četvrtu srijedu za redom donosi brojne zanimljive priloge.

Autori, među kojima su i specijalizirani turistički novinari iz pisanih medija, donose aktualne tjedne vijesti iz turizma, a u središnjem dijelu emisije stručnjaci i poznati hrvatski sportaši razgovarat će o tome kako dodatno iskoristiti sportske uspjehe u promociji zemlje. U nastavku će predstavnici dubrovačkih vlasti, primjerice, govoriti o tome zašto je dobro što se uvodi turistička pristojba i za goste s cruisera te otkriti kako će trošiti taj novac.

U reportaži s terena Goran Milić otvara pitanje o uvozu radne snage, ali i kontroverzu može li se  manjak konobara i kuhara nadomjestiti radnicima iz dalekih zemalja poput, recimo, Filipina s obzirom na njihovo ograničeno poznavanje hrvatske gastronomije. U nizu intrigantnih priloga, šećer na kraju bit će svakako preporuka gledateljima gdje na izlet predstojeći vikend. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:39 16.10.2019.

..ako se ne varam katedrala Sv.Jakova Šibenik..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije