Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Neoprezna dječja igra oštrim predmetom zavila obitelj iz Lepavine u crno

Desetogodišnjak si u igri nož nabio na vrat i umro

14.04.2009.
u 15:14

KOPRIVNICA - Nesmotrena dječja igra završila je tragično po desetgodišnjeg dječaka iz Lepavine nedaleko od Koprivnice, koji se danas oko podneva fatalno ozlijedio oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Pao na nož
Dječak se, prema informacijama koje smo danas prikupili od očevidaca tragičnog događaja, igrao s dvjema djevojčicama u sobi u svojemu stanu u “rudničkoj zgradi”. U jednome trenutku pao je na nož, koji mu se zabio u prednji dio vrata. Teško ranjeni dječak je, krvareći, istrčao na dvorište i srušio se kod bunara.

- Čuo sam dječje pozive upomoć i potrčao k njima. Vidio sam kako dječaku iz vrata pršti krv, pohitao sam u automobil i uzeo zavoj iz prve pomoći i počeo ga zamotavati. Potom sam nazvao hitnu pomoć. Nikako nisu stizali, pa sam još jednom nazvao moleći ih da požure - kazao je Abidin Zainul, prvi dječakov susjed.

Dr. Zlatko Kučanda, koji je došao na poziv u Lepavinu, ustvrdio je kako je dječak bio blijeda lica, hladan, bez pulsa. Vidio je veliku ranu na vratu, no ne zna čime se dječak bio ozlijedio.

- Reanimirao sam ga 35 minuta, cijelo je vrijeme bio priključen na monitor, no na njemu je bila ravna crta - kazao je dr. Kučanda, koji pretpostavlja da je dječak umro zbog iskrvarenja, ali to će tek potvrditi obdukcija.

Kako smo doznali, dječakov otac bio je na poslu, a majka je iz nekoga razloga otišla u Koprivnicu. Dječaka je čuvala starija susjeda.

Bio jedinac
Što se točno odigralo u sobi u kojoj su se djeca igrala nekim oštrim predmetom, i kako se nesretni desetogodišnjak ozlijedio, trebala bi ustanoviti policijska istraga.

Forenzičari su snimali sobu u kojoj se odigrala tragedija, a policija danas nije priopćila je li pronašla predmet kojim se mališan usmrtio.

Dječak je polazio 4. razred osnovne škole u Sokolovcu, a oni koji ga poznaju kažu da je bio živahno dijete. Bio je jedinac.

- Otac još radi, nisu mu rekli. Bojim se da bi si mogao napraviti nešto loše kad dozna što se dogodilo - rekla je susjeda koja je poznavala obitelj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije