Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrija

Desetci ozlijeđenih u željezničkoj nesreći u Salzburgu

vlakovi
Foto: DPA/Pixsell
20.04.2018.
u 08:32

Dva vagona sudarila su se nešto prije 5,00 sati ujutro za vrijeme spajanja kompozicije

Više desetaka osoba uglavnom je lakše ozlijeđeno u željezničkoj nesreći na kolodvoru u Salzburgu, prenijeli su u petak rano ujutro lokalni mediji.

Dva vagona sudarila su se nešto prije 5,00 sati ujutro za vrijeme spajanja kompozicije, prenio je Salzburg24.

"Neposredno prije predviđenog polaska vlaka iz Zuericha za Beč iz nepoznatih razloga sudarila su se dva vagona", kazao je predstavnik vatrogasaca Reinhold Ortler za Ö1 radio. Nesreća se dogodila tijekom postupka spajanja vlakova.

"Vlak Nightjet se zaustavio na platformi 4 i tijekom postupka spajanja drugi se vlak zabio u njegov kraj", kazao je glasnogovornik policije.

Prema prvim informacijama 40-ak je osoba ozlijeđeno.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije