Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Deset dana nakon nesreće pacijentici su ‘oživili’ otrgnutu nogu

Vozilo tročlanog tima kninskog vojnog saniteta na povratku s intervencije u Udbini sudarilo se s kamionom na autocesti kod Zadra 30. kolovoza i Martina je jedina pretrpjela tešku ozljedu

Komentari 3

LO
Lover
06:38 12.10.2019.

Čestitke mladoj zeni na hrabrosti!

VL
OB
Oblivion
14:15 12.10.2019.

Čestitke timu na znanju, upornosti i predanosti. Kako bi zahvat prošao da su sjedili oko nje sklopljenih ruku i molili???

VL
KO
komentarVL
08:51 12.10.2019.

Koja glupost!..Lover ti čestitaš ovoj pacijentici na nekakvoj hrabrosti ,a ne bi možda čestitao ovom vrhunskom ortopedu na izvrsno obavljenomn poslu (odnosno timu liječnika,jer sam ne može bez kirurga,neurokirurga,vrhunskog anesteziologa ni krenuti u takav poduhvat)..šta sada i meni bi trebalo čestitati na hrabrosti , jer sam operirao slijepo crijevo?..pih..koji si ti lik..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.