Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impeachment predsjednika
Povratak na članak

“Demokrati vrlo dobro znaju da neće uspjeti srušiti Trumpa”

Američki predsjednik Donald Trump godinama se suočava s pozivima dijela opozicije za njegov opoziv, a očekuje se da bi taj postupak mogao doliti ulje na vatru u američkoj političkoj areni koja možda nikada nije bila podjeljenija

Komentari 4

BA
barbaizamerike
17:33 26.09.2019.

Krupan covik tesko ga srusit a i mlada Slivenka my daje snagu a i zasto bi ha rusili

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:00 27.09.2019.

a čujte, kad nemaju ništa čime mogu parirati trumpu, onda idu prljave rabote. optužbe, stalne, da se stvori dojam da zbilja nešto kriminalnog radi. a sud je jedini taj koji utvrđuje jel ili nije. beknuti da predsjednik krši ustav može samo sudac kad čita presudu, al ne i drugi. mogu ga optuživati da možda krši, al ne i da krši. moraju naglasiti da oni misle da krši, jer ne znaju. znat će kad i ako sud to presudi. ovako, igraju se i dalje. američko gospodarstvo ide gore, indexi nikad viši, zapošljavanje jače nego u ijednom dijelu mandata obame, al mediji to ne prate, skrivaju, bježe od toga.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
19:39 26.09.2019.

Ljevičari i liberali se svakodnevno sramote pokušavajući srušiti Trumpa; ne samo da od toga nema ništa nego se predsjedniku SAD-a smiješi i drugi mandat, na veliku žalost merkelice, macrona i ostalih NWO niš koristi koji vode EU🤣go Trump, go🤣🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.