Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURZA RADA

Dejan 
Ignac (27): Radim na crno, obitelj moram prehraniti

ignac
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
03.03.2010.
u 17:59

Večernjakova rubrika koja će vam u vrijeme krize pomoći da lakše nađete posao! Javite nam kako ste izgubili posao i što biste voljeli raditi. burza@vecernji.net

– Radio sam i na crno da bih prehranio obitelj. Na burzu dolazim svaki mjesec već punih devet godina, otkako sam završio srednju školu za građevinskog tehničara visokogradnje.

To zanimanje danas se vrlo rijetko traži, pa sam spreman raditi sve poslove u građevini koji mi se ponude. Posla se ne bojim – kaže Dejan Ignac (27) iz Orehovice kod Čakovca, otac troje djece, od kojih najstarije ide u predškolu.

Cijela njegova obitelj živi od socijalne pomoći i novca koji uspije zaraditi povremeno radeći na crno.

– Radio sam na crno i u Međimurju i na moru za vrijeme građevinske sezone. Nije me toga nimalo sram jer mi je važno prehraniti svoju obitelj. Problem je što se taj rad nigdje ne evidentira, pa ne mogu gazdama koji traže radnike dokazati da imam radnog iskustva. A bez radnog iskustva još je teže pronaći posao – kaže Dejan Ignac i dodaje da se sve manje posla nudi i u fušu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije