Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan završetak

Dehidriran i dezorijentiran: Nestali muškarac (87) pronađen nakon dvodnevne potrage

Nestali muškarac (87) pronađen nakon dvodnevne potrage
Foto: HGSS/Facebook
05.09.2019.
u 14:28

Organizirana je potraga u koju su se uključili brojni mještani i članovi obitelji, Civilna zaštita Općine Klakar, članovi lokalnog nogometnog kluba, policija te pripadnici HGSS-a iz Požege, Orahovice i Slavonskog Broda

Nestali muškarac (87) iz Ruščice kod Slavonskog Broda pronađen je u srijedu oko 21 sat nakon dvodnevne iscrpljujuće potrage. Stariji muškarac u utorak poslijepodne otišao je iz svog doma u Ruščici u obližnju šumu i od tada mu se zagubio svaki trag.

Obitelj je odmah alarmirala službu traženja. Organizirana je potraga u koju su se uključili brojni mještani i članovi obitelji, Civilna zaštita Općine Klakar, članovi lokalnog nogometnog kluba, policija te pripadnici HGSS-a iz Požege, Orahovice i Slavonskog Broda. U traganju je korištena i bespilotna letjelica HGSS-a s termovizijskom kamerom.

Nestali 87-godišnjak pronađen je živ, ali dehidriran i dezorijentiran, te je predan timu Hitne medicinske pomoći na daljnju obradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije