Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na djelu

Dečku 'namjestila' seksi crnku pa se šokirala onim što je vidjela

prevara
Foto: Screenshot YouTube
30.05.2017.
u 08:57

Zgodnim ženama malo tko može odoljeti, a suzdržati se nije mogao ni jedan mladić koji je seksi djevojci došao popraviti računalo

Zgodnim ženama malo koji muškarac može odoljeti, a pogotovo kada im se one doslovno same nude. Jednoj takvoj odoljeti nije mogao ni stručnjak za računala koji je seksi crnki došao u stan popraviti laptop koji joj se pokvario.

No on nije znao da je zapravo dio popularnog showa "To Catch a Cheater" koji se snima u SAD-u te da njegova djevojka provjerava bi li je prevario.

I on je na to naivno nasjeo. Naime, došao je u stan kod djevojke koja ga je dočekala zamotana u ručnik rekavši mu kako je tek izašla ispod tuša. Onda se pred njim pojavila u svilenom crvenom kućnom ogrtaču te ga počela zavoditi.

Crnki nije trebalo dugo da svog ''majstora za laptop'' iz dnevne odvede u spavaću sobu.

– Za ovo nitko neće doznati? – upitao ju je on, na što mu je ona odgovorila potvrdno. No doznalo je mnogo ljudi, a najbitnija među njima je njegova djevojka koja nije mogla vjerovati što je njezin dečko spreman učiniti. 

Komentara 23

VA
valides
09:56 30.05.2017.

Ameri brutalno zarađuju na režiranim video klipovima ! Shvatite to ! Tisuće i tisuće amerikanaca zarađuju stotine tisuća dolara do milijune dolara godišnje na najlakši način na svijetu ! Većina ovakvih uradaka su izrežirani i dobro odglumljini i amaterima donose vrtoglave zarade. Pogledajte koliko zarađuju žene kole kupe dječju igračku, i snimaju kako ih otpakiravaju !!!! Pa kako se igraju sa dječjim igračkama gdje se vide ruke odraslih osoba - vrh amaterizma ali brutalna - brutalna zarada !

KO
komentatorv3
10:37 30.05.2017.

Ta koja tak "namjesta" svom partneru, bez obzira je li real ili fake, bi za mene bila proslost sam tak!

AB
abendblatt
09:19 30.05.2017.

Pa normalno, covjeku se pruzila prilika, zasto nebi, to ne znaci da ne voli svoju djevojku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije