Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izgubila' 90 kg

Dečko joj rekao da je odvratna i neprivlačna, ona smislila najbolju moguću osvetu

Miranda Baker
Foto: Twitter
14.11.2017.
u 10:29

Studentica Miranda poludjela je kada joj je dečko s kojim je izlazila rekao da se nije dobro ponašala pa mu se osvetila preko društvene mreže, ne misleći da će njezina objava postati toliki hit

Miranda Baker, 18-godišnja studentica na sveučilištu Iowa State preko noći je postala zvijezda na društvenim mrežama zbog načina na koji je ostavila dečka s kojim je izlazila nešto više od mjesec dana.

– Nakon što me sinoć nazvao odvratnom, uspješno sam izgubila 90 kilograma – objavila je Miranda na Twitteru aludirajući pritom na mladića s kojim se viđala.

Toga dana Miranda je dečku bila pratnja na svečanosti prilikom ulaska u bratstvo. Vrijeme su proveli zajedno te su bili na ručku s njezinim roditeljima, a razdvojili su se samo kako bi se spremili za svečanost primanja u bratstvo.

Kada su se ponovno našli, Miranda je ispričala kako joj je mladić prigovorio zbog njezinog ponašanja.

– Rekao mi je da sam se ponašala odvratno i neprivlačno – rekla je Miranda, a nakon tih njegovih riječi, ona se okrenula i otišla s prijateljima.

– Sat vremena poslije nazvao me i galamio da mu se ispričam što sam ga ostavila. Nisam mu se htjela ispričati jer je on mene nazvao odvratnom i neprivlačnom – dodala je Miranda.

Njezina objava na Twitteru u kratkom je roku skupila više od 420 tisuća lajkova i 57 tisuća podjela.

FOTOGALERIJA Evo što će vam se dogoditi ako jedete 12 šljiva na dan

Miranda Baker
1/8

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 21

DU
Deleted user
10:44 14.11.2017.

dno dna...VL

Avatar Mudonja
Mudonja
10:59 14.11.2017.

Vrlo poucan clanak,volio bih kad bi imali sto vise takvih clanaka

LK
lomas.kusic
11:28 14.11.2017.

Autor:Vecernji list. Pa jeli moguce da netko na pocetku mjeseca dobije placu za predhodni mjesec.Za ovakvo nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije