Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Dečki iz Žerjavićeve: Nismo mi nikakvi huligani

Nerazdvojni prijatelji sami su platili odvoz olupina i počeli saditi travu; Konobar Željko: Jedini huligan u cijeloj ovoj priči 
je taj Nobilo

Komentari 47

TU
tupslav
00:44 03.01.2010.

U državi nogometa djeca nemaju kud igrati nogomet ! A našto je išlo svih onih 300 miljuna eura koje je Bandit namaio od EU ?

VL
MA
malena27
00:23 03.01.2010.

Ovi momci, kao i njihovi vrsnjaci, moja djeca i tvoja djeca , oni su buducnost Hrvatske. Kako smo ih vaspitali , tako ce se i ponasati, koliko im damo znanja , toliko ce znanja imati. Da je to tako, evoo dokazao je Nobilo. Da su njega vaspitali i naucili da nasilje nije dobro , ovo se nikada ne bi desilo. Prema tome nije problem u djeci ,vec u odraslima.

VL
OB
-obrisani-
04:37 03.01.2010.

nisu oni čistili svoje ,već su pokušali ukrasti tuđe ,a ako su htjeli već čistiti imaju svoje sobe i nisu to neki lumeni od djece

VL
LJ
ljubiczd
05:09 03.01.2010.

Filip, samo ti nadji dobra i postena odvjetnika ,pa da ti taj Idiot Nobilo izgrca ogromnu odztetu za svoj idiotluk

VL
LJ
ljubiczd
05:22 03.01.2010.

Decki svaka vam cast,ostanite zajedno i moj vam je prijedlog ako procitate ovo na netu da ,Protiv tog nasilnika Nobila pokrenete krivicnu prijavu,za fizicki napad na maloljetne osobe, To sto ste bili na policiji ne da vas plasi jer to je samo proces (zakonski utvrdzivanja cinjenica napada na vas< Taj nasilnik triba da vam plati lijecenje i novcanu nadoknadu ,Treba tog gangstera Nobila nauciti pameti,ali sve u okviru zakona kojim on vjesto barata,Ne bojte se i sretna igra na novom igralistu

VL
SN
snovakor
09:15 03.01.2010.

Dečki, nek vam starci plate Tužbu protiv ovog tajkuna NOBILA....sve što je napravio, napravio je povezama u HDZ i tako zaradio novce države preko Haag-a a sad se pravi pametan. Na njuški mu piše kakav je to čovjek, kad vas pogleda u oči !!

VL
RA
Raphael
09:41 03.01.2010.

Samo teroristi blokiraju ulice (rade prosvjed) bez prethodne najave sluzbama sigurnosti. To su 90te radili cetnici, zar trebamo odgajati u takvom duhu djecu?

VL
Avatar žič
žič
10:07 03.01.2010.

mislim da bi svatko pop.....da se je našel u takvoj situaciji,ti frajerčići se sad delaju andjelčići(mi sadim travu..pih..) ali to su te tipčine koje mlate i cipelare,petkom i subotom po gradu,mislim da bi svatko od nas tak reagiral da ti takav,,gelipterčić,,na auto gurne konteiner,samo nije mi jasno gdi je bila policija,pa to je centar grada..mlatiti i samo mlatiti takve tipčuge..

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:24 03.01.2010.

Žalosno je da VL ohrabruje ove mlade ljude na čin koji nije primjeren niti prihvatljiv u jednom uređenom društvu kojemu težimo. Neka se dečki i dalje bore za igralište, a do tada tramvajem do Save, Mladosti ...bar je prijevoz besplatan.

VL
RA
Raphael
10:42 03.01.2010.

I meni je cudo kako Vecernjak ovakve \"vrijednosti\" istice. Kakva je to uredjivacka politika? Tko su vlasnici i unose li nemir u nase drustvo promicanjem anarhije i nepostivanja zakona?

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:48 03.01.2010.

Molim Večernji da nas informira o stanju sudske prijave protiv Nobila te da priupita ministra pravosuđa i pravobraniteljicu za djecu o tom slučaju. Baš da vidimo hoće li se nasilnik nad maloljetnikom izvući.

VL
OB
-obrisani-
21:48 02.01.2010.

Decki kad zavrsite skolu, bjezite van iz Hrvatske, jer tu nema postenog zivota za buduce mlade generacije. pljuc!

VL
OB
-obrisani-
22:12 02.01.2010.

Nobilo je kriminalac i kada se promijeni struktura vlasti u Hrvatskoj i USKOK počne raditi neutralno svoj posao,treba jasno krenuti u obračun sa dosada nedodirljivim \"veličinama\"

VL
MM
Mladen Miletić
22:53 02.01.2010.

Ljepi su to dečki čiste eto napadalo sa neba smeče i oni očistili fini su nema šta imaju pravio da u ljeto zatvore i Autoput ako nedobiju svoje PRAVO..

VL
GA
Galebar
22:26 02.01.2010.

Valjda su vam roditelji bili simpatizeri SAO Krajine pa simpatizirate balvane! Po takvoj pravdi i logici svatko od nas može prepriječiti prugu ili cestu ili pistu i kmečati dok ne dobije ono što traži! Nobilo, ruka ti se pozlatila!

VL
AU
autoritet
22:35 02.01.2010.

prvo, ne terorizirajte druge građane kad želite nešto za sebe - znajte za ubuduće... drugo: dovoljno vas ima da ste mogli prebiti onoga debila nobila - znajte za ubuduće.

VL
MA
MaSpa
22:42 02.01.2010.

Patrik Kovač - 15 godina - slika 5, puši cigaretu. Robert Vuđan - nosi BBB šiltericu. Željko Lončar - fura se na Pete Dunhama iz Green Street Hooligans. http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/Hooligan//GreenStreetHooligans-4.jpg Kažu: \"Dobro, jedanput smo se potukli u školi. Ali, tko nije.ije. Mi se nismo taj dan na cesti došli tući. \" Sve sama mila dječica :)

VL
MM
Mladen Miletić
22:46 02.01.2010.

Konobar Željko: Jedini huligan u cijeloj ovoj priči je taj Nobilo. Dok novinari i Hrvatsko društvo više cijene nered i huligane ili nedopuštene barikade po metropoli i smatraju balavce da su u pravu jel su \"radili\" nema tu kulture osimm balkanizma. Nobilo je odvjetnik da je u Americi zarađivao bi i po 500.000... Eura godišnje. Zvali bi ga super star koji brani generale, kod nas novinari podržavaju bjedu huligane i on je huligan i šupčina za hrvate. Za takovu javnu izjavu bi uskok trebao uskočiti več i to bez neke posebne prijave za uvredu ! Šamar koji je izgrednik dobio je isto za kazniti; ali isto tako i odgovornu gospodu koji su dozvolili teroriziranje građana koji se nalaze na putu svojim domovima. Dečki fini su trebali isprotestirati i barikadama pred prostorima gdje se bira Predsjednik, dali bi se policija natezala sa njima i kantama za smeče tko je smeče veče u ovome društvu zna se !

VL
MO
modrulj
22:57 02.01.2010.

U međuvremenu bio je na Rebru na snimanju jer mu je odvjetnik Nobilo sa svojim “bijesnim” autom kotačem prešao preko noge. Hoce li tog nasilnika vise optuziti za nanosenje teskih ozlijeda, sta cekaju?

VL
OB
-obrisani-
22:41 02.01.2010.

Ovo je priča slična onoj iz filma Družba Pere Kvržice. Umjesto da se pohvali i nagradi ideja mladih koji su odlučili napraviti nešto od ničega kažnjava ih se na razne načine. Momci, nedajte se jer ste u pravu..Ako treba postavite kontejnere na ulice u cijelom Zagrebu, koristite fejs.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.