Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIČKI POHOD
Povratak na članak

Debeli dosje: Žensku osobu je napao i prije, a pretukao je i dečka bivše djevojke

Sredinom studenog 2008. godine na cesti je presreo dečka bivše djevojke te ga je bez riječi počeo udarati šakama po glavi

Komentari 65

DO
domxerex
23:02 19.12.2018.

Postaje sve očitije da lik radi za nekoga tko ga štiti i može utjecati na sudstvo da "zagubi" spise. Ali budimo realni tu najveća odgovornost leži na sucima koji to dozvoljavaju. Trebalo bi ih najuriti bez prava na sudačku mirovinu već samo na socijalu. Budimo iskreni - oni su izdali sustav koji su trebali štiti i u kojem su radili. Treba ih kazniti za primjer dugima.

VL
DU
Deleted user
23:21 19.12.2018.

u tom clanku niste napisali da su dva maloljetnika koje je pretukao zavrsili u bolnici,isto tako ste izostavili kad je bjezao autom od policije i kad su ga zaustavili da je poseo vikati na njih-sta je pi.ke,znate vi tko sam ja...

VL
MU
Mukowsky
22:58 19.12.2018.

Zalit u betonski blok i fiombo nasrid kanala!!!

VL
SM
san.martino
22:58 19.12.2018.

Policija se izgleda njega boji.Eh da je meni biti policajac na jedan dan pa mu prosvirat mozak u samoobrani!

VL
DU
Deleted user
05:18 20.12.2018.

U ovoj državi više nitko nije siguran. Vrijeme je da se samoorganiziramo. Nisu nas potukli Srbi, Četnici i JNA, a da bi nas ovi došljaci maltretirali. Svaki grad, svako mjesto, svako selo treba oformiti grupu “za ispravljanje nepravde”.I kad ovakve slučajeve ugroze našu sigurnost i miran život, a evidentno je da nas političari, korumpirani i neodgovorni ne žele zaštititi sa svojim službama koje su Ustavom oformljene da rade taj posao, onda te naše samoorganizirane grupe izvršavaju pravdu.Pa onda ovakvo smeće, njegovi prijatelji, vlasnici onog čumeza gdje se to dogodilo ne prepoznaju sami sebe pred ogledalom slijedećeg jutra. To je jedina moguća pravda koju ova država neće, ne može i ne želi osigurati i jedini mogući izbor za našu sigurnost.Znam da je anarhično, ali kada izgubiš svu vjeru u institucije, onda je obrana slabijih i ugroženih obaveza svakog građana.Svi oni imaju instrumente da ovakvo smeće plati, ali ne žele. MUP je mogao promptnije djelovati i prema nasilniku primjeniti sve bolne mjere prisile koje primjenjuju protiv ljudi na deložacijama, državno odvjetništvo je moglo okarakterizirati ovo kazneno dijelo kao pokušaj ubojstva, porezna uprava, inspekcije rada, zdravstvene inspekcije, i razne druge mogle su krenuti u taj kafić i ne dozvolit mu normalan rad, jer se tamo stišava muzika kad se premlaćuje djevojčica, provjeriti vlasnike, porezno, kriminalno, materijalno, svakako, uništiti ih kao što uništavaju poštenog poduzetnika, ali ove neće.Ne znam baš sam bijesan.

VL
DU
Deleted user
03:58 20.12.2018.

Darko Kovačević zvan Daruvarac, je prema mnogim izvorima, policijski druker, a nemali broj puta posredstvom policije, njegovim uslugama se koristila i SOA. To objašnjava zašto je u neku ruku imao naklonost MUP-a u kvalifikaciji kaznenog dijela, kao i prihvaćanje DORH-a u kaznenoj prijavi. Nadam se da će to društvo u zatvoru znati cjeniti, jer je poznato da oni obožavaju drukere i hrabre nasilnike nad ženama, djecom i starcima. Neka mu je jednog dana ugodan boravak u čeliji među svojim kolegama koje je cinkao i zbog kojeg su možda i tamo gdje jesu.

VL
VA
vadis1
01:35 20.12.2018.

Razbojnika Daruvarca treba netko izmlatiti tako da cijeli zivot ostane invalid. Hrvatska nazalost nije pravna drzava, u pravdu se nije uzdati. Kafic treba zatvoriti a vlasnike sudski goniti radu sudjelovanja u kriminalu.

VL
SC
schwertransport
01:24 20.12.2018.

Pravi mafijasi su pazljivi i korektni prema zenama i nama obicnim smrtnicima...ovaj kovacevic je obicni klosar a tako ce i okoncati Bas me zanima od kuda mu vuku korijeni Ja bi rekao da ima kosovske krvi!?

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
23:47 19.12.2018.

...kakova "banana" od države!! Živeli jarani!

VL
GR
gragakarlovac
01:16 20.12.2018.

Seljak

VL
VI
Vito
07:16 20.12.2018.

Debeli dosje: Žensku osobu je napao i prije, a pretukao je i dečka bivše djevojke ::: Je li za to osuđen??? __ Ili je samo skupljač papira??? __ Izgleda da ga podržava pljačkaška organizacija pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske jednako kao i "gradonačelnika" Zagreba i Zadra __ Sad je samo pitanje: koga je zadužio da smijenekažnjen živjeti u Hrvatskoj???

VL
VI
Vito
07:20 20.12.2018.

Izgleda da se iz Zadra Hrvatice i Hrvati ne iseljavaju brzinom koja odgovara članovima hdz - ovaca pa koriste primarne metode - kadija te tuži, kadija ti sudi

VL
JK
jurica.kovač
06:53 20.12.2018.

Osnovni problem i uzrok svega lošeg u državi je sudstvo,da se rješimo ološa iz sudova išli bi puno brže naprijed

VL
DU
Duslikr
07:12 20.12.2018.

Osim sto nam pravosuđe uopće ne radi jer je korumpirano, sam zakon bi trebao biti stroži za recidiviste. Svakim ponovljenim zlodjelom kazna bi trebala biti sve veća.

VL
NE
nepenthe
08:57 20.12.2018.

Najveće pitanje je tko štiti ovakvo govno... I dok se tu lamentira o tome dotični uživa na slobodi, a njegove žrtve u strahu. Pa zar nema nikog u Zadru da mu pokaže gdje mu je mjesto kad već institucije debelo zakazuju?

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:14 20.12.2018.

ne treba ga osuditi, jer ga sustav štiti, s njime surađuje. on je cinkaroš. a takvi završe uvijek na isti način. razbijene glave. ono što najviše voli. samo po glavi on treba, a i bude dobio... samo što o njemu nećemo čitati.

VL
DA
danijelrukavina4
08:11 20.12.2018.

Malo po malo, "puzzle" se slaže. Malo po malo, sve se više doznaje o našem Darkiću. Bilo bi lijepo kada bi novinari istražili kako naš Darkić ustvari živi, gdje je zaposlen, od čega živi, gdje privređuje, koliko ima staža u ovih svojih 30 i nekoliko godina. Na "slikicama" od ranije vidi se da ima deblji zlatni lančić oko vrata, bijesni motor. Dečko nije siromašan. Gdje je i što je radio do sada naš Darkić. Dajte novinari, malo se potrudite. Želimo znati sve o našem Darkiću. Navodno, u kafiću nakon što je izišao iz pritvora upriličeno slavlj. Želimo upoznati i Darkićeve prijatelje. Tko su oni ? Čime se bave ? Izgleda da je velika ljubav između "prijatelja" ? Idemo novinari. Vi nam možete puno toga još pojasniti. Darkić je i prije bio "nestašan" i malo teže ruke. I to ne jednom. Više puta. Pa kako to da se i prije nije saznalo za našeg Darkića. Koji voli mlatit ljude okolo. Pogotovo "svoje" djevojke. Tko je to uzeo u zaštitu našeg Darkića. Idemo novinari. Malo u policiju, pa istražiti. Pitati načelnike što znaju o Darkiću. Spominjale su se kod Darkića i neke bombe. Nije li nedavno bilo u Zadru "bombardiranje" policijske stanice ? Da nije to isto u vezi sa našim Darkićem ? Vjerujem u Vas novinari. Istražujte. Prenosite. Dajte nam sliku Zadra, onoga koji se ne vidi.

VL
Avatar MENSA
MENSA
13:45 20.12.2018.

A zašto se ne objavi adresa tog "junaka" pa da se te gamadi riješimo jednom za uvijek!

VL
DU
Deleted user
10:47 20.12.2018.

Nasilni Daruvarac je svoju brutalnost prema djevojkama iskazivao i ranije. Tako je početkom prosinca 2012. u Zadru jedne večeri nešto prije pola noći u jednom kafiću nasrnuo na vlasnicu s kojom je bio u vezi. Napao ju je bez ikakva razloga. Udarao ju je šakama po glavi i cijelom tijelu. Srušio ju je na pod i potom je, držeći je za ruke, vukao po podu kafića.

VL
PR
pritiskovic
07:51 20.12.2018.

Nešto normalno može doći iz Bosne?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.