Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIČKI POHOD

Debeli dosje: Žensku osobu je napao i prije, a pretukao je i dečka bivše djevojke

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/12
19.12.2018.
u 22:42

Sredinom studenog 2008. godine na cesti je presreo dečka bivše djevojke te ga je bez riječi počeo udarati šakama po glavi

Slučaj premlaćivanja 18-godišnje djevojke od strane Darka Kovačevića 'Daruvarca' već je neko vrijeme u fokusu javnosti, pogotovo nakon što je pušten da se brani sa slobode.

Sada u javnost izlaze i 'grijesi' iz prošlosti iz kojih je vidljivo da mu ovo nije prvi put da je nasilan i da tuče žene.

'Daruvarac' je tako početkom prosinca 2012. godine u Zadru jedne večeri prije pola noći u jednom kafiću nasrnuo na ženu s kojom je bio u vezi te ju udarao šakama po glavi i tijelu. Srušio ju je na pod i vukao po podu kafića. Priveden je na Prekršajni sud, no kako 24 sata neslužbeno saznaje, nakon saslušanja je pušten na slobodu.

Darko Kovačević Daruvarac
1/7

U travnju iste godine je pijan uznemiravao goste jednog kluba pa ga je vlasnik izvukao van. On je betonskim blokom razbio vrata i zaposlenicima je prijetio ubojstvom.

Sredinom studenog 2008. godine na cesti je presreo dečka bivše djevojke te ga je bez riječi počeo udarati šakama po glavi. Pomagao mu je i prijatelj te su dečka ugurali u automobil i odvezli ga do jedne kuće gdje su ga nastavili maltretirati

Iste je godine nasrnuo i na maloljetnike u jednom noćnom baru te je zbog toga dobio prijavu za nasilničko ponašajne. 

U travnju 2014. godine bježao je policajcima u automobilu nakon čega je uhićen, pišu 24 sata.

Zakazali smo! Kakvi su to ljudi koji su pojačavali glazbu da se ne bi čuli krici i udarci

Komentara 65

DO
domxerex
23:02 19.12.2018.

Postaje sve očitije da lik radi za nekoga tko ga štiti i može utjecati na sudstvo da "zagubi" spise. Ali budimo realni tu najveća odgovornost leži na sucima koji to dozvoljavaju. Trebalo bi ih najuriti bez prava na sudačku mirovinu već samo na socijalu. Budimo iskreni - oni su izdali sustav koji su trebali štiti i u kojem su radili. Treba ih kazniti za primjer dugima.

DU
Deleted user
23:21 19.12.2018.

u tom clanku niste napisali da su dva maloljetnika koje je pretukao zavrsili u bolnici,isto tako ste izostavili kad je bjezao autom od policije i kad su ga zaustavili da je poseo vikati na njih-sta je pi.ke,znate vi tko sam ja...

MU
Mukowsky
22:58 19.12.2018.

Zalit u betonski blok i fiombo nasrid kanala!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije