Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Debakl šefa Hrasta Ladislava Ilčića u Varaždinu

Ladislav Ilčić
Patrik Macek/PIXSELL
22.05.2017.
u 11:34

Ilčić je kandidaturu najavio u ožujku, kad je davao ostavku na mjesto savjetnika potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih i europskih poslova Davora Ive Stiera

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić osvojio je samo 571 glas ili 2,90 posto na izborima za gradonačelnika Varaždina, a lista Hrasta - Pokreta za uspješnu Hrvatsku dobila je tek nešto više od toga, 3,31 posto.

Ilčić je kandidaturu najavio u ožujku, kad je davao ostavku na mjesto savjetnika potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih i europskih poslova Davora Ive Stiera.

Usput je prozvao HDZ-ova kandidata Damira Habijana zbog "nekršćanskog" načina života. Potop je doživio i Živi zid sa svojim kandidatom Rajkom Dondurom koji je dobio samo 2,18 posto glasova.

Kandidat HDZ-a za župana Varaždinske županije Alen Runac najavio je da će tražiti ponovno prebrojavanje nevažećih listića jer ih je, smatra, puno u odnosu na susjedne županije. U HDZ-u su zadovoljno porastom broja mandata u Županijskoj skupštini za 30 posto.

Komentara 6

SU
Superman1
11:22 22.05.2017.

Pa dosta je i dobio. Sad će ga opet netko uzet za savjetnika. Tu se valjda bolje snalazi

Avatar arhaika
arhaika
14:51 22.05.2017.

varazdin je lijeva utvrda, ali drago mi je sto je pokusao. Izvrstan je i treba biti u ekipi s Esih i ostalim suverenistima.

TA
taxiico
14:34 22.05.2017.

covjek je transparentno i fer usao u igru i izgubio. da je kao i drugi još bi se držao na onoj funkciji. korektno. stvarno zaslužuje da mu se to istakne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije