Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

#DE_facto: Mačke i psi kao zamjena za obitelj i prijatelje?

Kućni ljubimci kao zamijena za obitelj
Foto: DW
1/2
24.11.2017.
u 10:37

Bez obzira radi li se o psima ili mačkama – u 40% njemačkih kućanstava živi barem jedan kućni ljubimac.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
19:05 24.11.2017.

Životinje mogu biti dobar prijatelj i nekada su bolji prijatelji od ljudi, ali ne smijemo dopustiti da se posvetimo "odgajanju" ljubimca ,a djecu ne želimo imati jer tako ubijamo svoj narod dok se drugi (strani narodi) u našoj državi kote i prestižu nas. To se događa u Njemačkoj i neka mole Boga da im pošalje nekoga tko će ih spasiti jer mogu oni imati sve u bili najpoželjnija država na svijetu, ali ako ti narod nestaje ,a drugi preuzimaju onda je uzalud sve. Zato Europski narodi budite se dok još ima vremena !!!

ME
Menjik
11:12 24.11.2017.

u mojoj zgradi ima više kucnih ljubimaca nego djece. bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije