Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM INTERVJU

Davorko Vidović: Ovo je najopasnija situacija za SDP od 1992. do danas

19.09.2021.
u 06:59

Neki su, izgleda, prilično fascinirani Putinom i njegovom demokracijom. Puno je pristojnije uvesti diktaturu, nego glumiti demokraciju - istaknuo je bivši politički tajnik SDP-a.

Ključne riječi

Komentara 15

TE
TerMInator
07:43 19.09.2021.

Hrvatska na putu ozdravljenja, no na žalost virus komunizma je mutirao u dvije tri delta varinante, tako da liječenje ne daje potrebne rezultate. Pomozimo okorjelom komunjari Vidoviću, i jednakom Grbinu da to rasturanje još ubrzaju i dovrše proces na alfa soju.

DU
Deleted user
07:05 19.09.2021.

Dosadni ste vise i Narodu i Bogu

Avatar comparator
comparator
08:17 19.09.2021.

Ideološka partija opasna za Hrvate i baš mi je drsgo da se raspada. Pa kad već nije bila zabranjena kao teroristička kao i svaka ekstremna onda već prirodnim procesom odumire nešto bolesno kao ta parazitska mentalna bolest. Nije ni čudo jer je Hrvatska jedan dugi dio prošlog stoljeća bila pod okupacijom Srbije ,a kasnije u raljana terorističke komunističke partije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?