Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polemika

Domazet Lošo: Za 48 sati možemo ući u Ljubljanu. Glavašević: Odj...

Davor Domazet Lošo i Bojan Glavašević
Foto: Sanjin Strukić/Tomislav Miletić/PIXSELL
14.09.2017.
u 09:39

Zbog 3 srdele u Piranu neki bi opet ratovali, poručio je Glavašević

Autom smo u Ljubljani za 1,5 h – za dobar koncert, drage ljude i veselje. A brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći – odj... – objavio je SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru komentirajući izjave admirala Davora Domazeta Loše o izvanrednoj sjednici slovenskog parlamenta o spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom.

Domazet Lošo za portal Direktno.hr rekao je da ne zna "zašto hrvatska politika uopće pristaje na sustavno slovensko ucjenjivanje" te da je "u geostrateškom smislu Slovenija samo privjesak Hrvatske".

– Na takvo 17 godina dugo ucjenjivanje Hrvatske, koje zapravo traje još od Domovinskog rata, može se odgovoriti na jedini način na koji oni razumiju – a to je za oktavu više – rekao je Domazet Lošo.

– Hrvatski bi pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu – rekao je također.

Bojan Glavašević kritički se osvrnuo na admiralove izjave rekavši, između ostalog, da se Hrvatska rata nagledala za deset životnih vjekova.

– I nakon tolikih trauma i gubitaka, nakon svih nestalih i svih suza koje smo prolili, zbog tri srdele u Piranu, neki bi opet ratovali – rekao je Glavašević.

Komentara 425

BE
blaz.elrat
10:00 14.09.2017.

Glavašević je postao političar,samo zato,što je sin Siniše Glavaševića.On samo zagađuje ovaj naš prostor svojim dubokoumnim izjavama.

JD
john.drum.501
10:05 14.09.2017.

Bojan! Ne "najke". Hrvatska je uvijek u povijesti napadana i uvijek će se braniti. A ti sigurno nećeš djeliti naš teritorij. To pričaj Vučiću, a ne nama.

DU
Deleted user
09:54 14.09.2017.

Može li Glavašević bar u jednoj izijavi biti na STRANI Hrvatske države .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije