Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NESRETNOG DOGAĐAJA

Davor Nađi (FOKUS) dijelio zaštitne kacige u centru Zagreba, nestale u sekundi

Kandidat Fokusa Davor Nađi osvrnuo se na neprovođenje Zakona o obnovi Zagreba
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
10.04.2021.
u 12:26

Kako govore, kritizirali su ih, no sada i ravnatelj Fonda za obnovu od potresa Damir Vanđelić govori da je to brže rješenje

Zaštitne kacige koje je danas dijelio Davor Nađi, kandidat za gradonačelnika Zagreba i stranka FOKUS s ciljem da simbolički upozore na nebrigu oko obnove od potresa, danas su nažalost i konkretno zatrebale građanima. Na zgradi u centru Zagreba, u ulici Pod zidom, odlomio se komad konstrukcije i ozlijedio jednog građanina.

- Prije svega želim brz i uspješan oporavak ozlijeđenom građaninu. Žao mi je što kacige koje dijelimo nisu samo simbolika već i stvarna potreba za Zagrepčane. Svi ovi političari od Možemo do HDZ-a su si bili važni prije godinu dana i glasali za ovaj nakaradni zakon, a sada ih nigdje nema. FOKUS je jedini i prvi bio protiv. Rekli smo da je bolje da ljudi sami obnavljaju i da im država vraća novac, govore.

Kako govore, kritizirali su ih, no sada i ravnatelj Fonda za obnovu od potresa Damir Vanđelić govori da je to brže rješenje.

- Dijelimo kacige, jer ovakav Zagreb postaje opasan po život, izjavio je Davor Nađi i naglasio da su kacige doslovno razgrabljene nakon ovog nesretnog događaja.

Komentara 2

HL
Hladni123
13:12 10.04.2021.

Sve očitije kako ovaj Nađi jedini zna i ima iskustva u vođenju grada.Svaka čast iznimno je argumentiran i stručan.

HR
Hrupić
13:36 10.04.2021.

Nađijev plan obnove Zagreba svakako bi bio prihvatljiviji...na žalost mediji mu nisu skloni i nemamo prilike čitati često članke o Fokusu. . Nadam se da će se to promijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije