Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Filipović:

'Balaševića ne slušam, a natpis na ćirilici u Ilici ne bih mogao ni pročitati'

Davor Filipović
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.02.2021.
u 14:20

Rekao je kako Balaševića osobno nikad nije slušao te da od njega samo zna pjesmu "Nikad kao Bane".

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović gostovao je na N1 televiziji gdje je, među ostalim, komentirao i smrt legendarnog kantautora Đorđa Balaševića. 

Rekao je kako Balaševića osobno nikad nije slušao te da od njega samo zna pjesmu "Nikad kao Bane". 

Na pitanje kako komentira natpis "bećarac" u Ilici, odgovario je: 

"Nisam vidio transparent. Međutim, u Hrvatskoj treba koristiti službeno pismo. Osobno ne znam ćirilicu, natpis u Ilici ne bih mogao ni pročitati."

Što se tiče suradnje s Milanom Bandićem, kaže: "Bandić neće biti relevantan faktor nakon ovih izbora, a sjest ću za stol sa svima – ama baš svima – koji žele dobro našem gradu".  

"Imamo čovjeka koji je nakon 20 godina rekao da su građani sami krivi za potres, školarcima da peru ruke lugom. Zarobljenici prošlosti ne mogu voditi naš grad. Tomašević je aktivist, osobno ga poštujem. Jedno je razviti transparent, a drugo je upravljati odgovorno financijama grada Zagreba. Sa sam organiziram prosvjed, nikada ga ne bih organizirao bez da zamolim Tomaševića da mi u tome pomogne. Bandić je prošlost ovoga grada, a od trenutka kada sam se kandidirao Tomašević ne spava mirno", kritizira i kandidata stranke Možemo! Tomislava Tomaševića.  

 

Ključne riječi

Komentara 317

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
15:14 21.02.2021.

Čovjek je samo rekao da ne sluša niti je slušao Balaševića, ne razumjem u čeme je problem šta bi ga morao na silu slušat ako mu se ne sviđa njegova glazba, možda sluša Arsena Dedića ili recimo Olivera Dragojevića, pa nije mu Balašević ništa u rodu da bi sad išao cvilit za njim, Balašević je dobar glazbenik ali ovo kolektivno naricanje doista je pretjerano čak i smiješno.

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
17:54 21.02.2021.

Zašto bi bilo tko u EU morao slušati Balaševića i znati ćirilicu?! MIslim da ima puno važnijih stvari za znati.

DO
domagoj1492
15:05 21.02.2021.

Dobro je rekao ovaj Filipovic, siluju Hrvate sa svojim istočnjačko turskim fintama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije