Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK PROSVJEDA

Davor Dragičević u otvorenom pismu poručio javnosti: Oprosta nema, idemo do kraja

Davor Dragičević
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
29.12.2018.
u 17:30

Otac ubijenog Davida Dragičevića najavio je još jedan veliki prosvjed

Već tjednima se ne stišava buka oko tragično preminulog mladića Davida Dragičevića. U posljednje je vrijeme održan niz prosvjeda za Davida, kako diljem BiH, tako i u samom centru Zagreba. Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, za sutra je najavio još jedan veliki prosvjed, a uputio je i otvoreno pismo javnosti, kako prenosi portal Buka.

"Zbog njihove upletenosti u nedopuštene radnje sprječavanja dokazivanja i zataškavanja ubojstva mog sina Davida Dragičevića kako bi se na taj način zaštitile institucije Republike Srpske. Jer je očigledno da Lukač i ostali više ne uživaju podršku svojih suradnika, građana, a po našim saznanjima i dobar dio pripadnika policije nije za njih.U interesu građana inzistirat ću da svi navedeni daju ostavke jer su ovo namjerno uradili kako bi ukrali vrijeme i pomogli ubojicama. Ostavke zahtijevam zbog moralnih razloga a njihovu kaznenu odgovornost će utvrditi tužiteljstvo BiH", poručio je ljutiti otac.

"Da se do 30.12. do 18:00 h, tj. do početka skupa PzD, uhite: Filip Culum, Đorđe Rađen, Zoran Bošnjak, Mikica Marjanac, Siniša Kojdić, inspektor Bojan Karanović. Također da se pod mjere nadzora stave ostali neimenovani koji su održali kriminalnu press konferenciju MUP-a RS 26.3. gdje su drugi put ubili Davida Dragičevića. Samim činom MUP-a RS i tužilaštva RS neću dozvoliti da budem ubijen i likvidiran kao i moj pokojni sin David Dragičević i jedino što meni preostaje i ljudima oko mene jeste da u ovoj borbi idemo do kraja", dodao je Davor Dragičević.

>>Pravda za Davida

Ključne riječi

Komentara 8

ML
mladenov
23:58 29.12.2018.

plaćenik paćenik

PL
@ploto@
20:45 29.12.2018.

Ovdje postoje dvije strane medalje.Prva je slomljeni otac koji je izgubio sina i to mora biti svima razumljivo. Međutim druga strana medalje je da se ovaj slučaj promiče regionalno uz pomoć Otvorenog društva i pridruženih organizacija odnosno takozvanih nevladinih udruga sa ciljem da se uz podršku regije sruši vlast u drugoj državi.To je početak stvaranja regionalnog bloka koji bi u sličnim situacijama preko ulice išao rušiti legalne institucije u okolnim državama.Sve jako smrdi na propale jugounitariste od kojih dobar dio parazitira u prije navedenim nevladinim organizacijama koji su zapravo filijale stranih paracentara moći.Što imamo mi u Zagrebu tražioti ostavku Dodika kad ga nismo birali i obrnuto.Soroševim petokolonašima i parazitima je to primarni cilj.

Avatar Grunf
Grunf
19:36 29.12.2018.

ovi četnici i iz pašteta izlaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije