Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJA

Davor Dragičević po prvi puta u javnosti nakon što je pobjegao iz Banje Luke

prosvjed za Davida Dragičevića
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/4
14.03.2019.
u 22:11

On je na groblju u Bečkom Novom Mjestu dočekao vozilo u kojemu je bio lijes s ostacima njegova sina koji su ekshumirani ranije ovog tjedna s groblja u Banjoj Luci

Davor Dragičević, predvodnik prosvjeda koji su prošle godine uzdrmali vlast u Republici Srpskoj, pojavio se u četvrtak po prvi puta u javnosti nakon što je pobjegao iz Banje Luke 30.prosinca a to je učinio u Bečkom Novom Mjestu kamo su tijekom dana dopremljeni posmrtni ostaci njegovog sina Davida da bi tamo bili pokopani u petak.

On je na groblju u Bečkom Novom Mjestu dočekao vozilo u kojemu je bio lijes s ostacima njegova sina koji su ekshumirani ranije ovog tjedna s groblja u Banjoj Luci i u prijepodnevnim satima ispraćeni uz okupljanje oko dvije stotine prijatelja obitelji te članova prosvjedne skupine "Pravda za Davida" koji već godinu dana traže da se rasvijetle okolnosti smrti tog mladića.

U izjavi koju je prije nego što je dočekao sinovljeve posmrtne ostatke dao za televiziju N1 Dragičević je potvrdio kako od bijega iz Banje Luke boravi u Austriji te da tamo ima zaštitu ali je ustvrdio, bez ponuđenih dokaza, kako je sadašnji predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik i tamo poslao ubojicu sa zadaćom da ga likvidira.

Pogledajte i galeriju: Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića

prosvjed za Davida Dragičevića
1/17

 

"Milorad Dodik i Dragan Lukač (ministar unutarnjih poslova Republike Srpske su poslali jednog ubojicu ovamo. Vrlo brzo ću obznaniti o kome se radi - imenom i prezimenom", izjavio je Dragičević.

Ponovo je ponovio optužbe na račun najviših dužnosnika u tijelima vlasti RS-a označivši ih izravno odgovornima za smrt svoga sina koja je i nakon godina dana nerazjašnjena pred pravosudnim tijelima.

>>Ekshumirano tijelo Davida Dragičevića

Komentara 9

Avatar Olujni
Olujni
07:37 15.03.2019.

Otac je kao srpski dragovoljac u agresiji na BiH mnoge sinove hrvatskih i bosnjackih roditelja pospremio u mrtvacket sanduke, tad ga nije bilo brga za tudju bol, a sad kmeci do neba. Ono sto drugom radis uvijek ti se vrati.....

Avatar mason
mason
04:33 15.03.2019.

Zasto spski snajperist nije odnija tu strvinu u Srbiju ili Rusiju .

LA
laptopxp1
08:17 15.03.2019.

Bojiš se Dodiga? A ne bojiš se da bi te mogli ubiti rođaci žrtava koje si ti pobio kad si bi u četnicima u balkanskim ratovima devedesetih? Karma je kurva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije