Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Davor Bernardić objavio da se razveo: 'Krećemo dalje kao dobri prijatelji'

Irena i Davor Bernardić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
18.10.2019.
u 16:45

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić kazao je kako je odluka o razvodu odluka između njega i njegove sada bivše supruge.

Davor Bernardić objavio je kako se razveo od svoje, sad već bivše, supruge Irene. 

- Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete - navodi se u priopćenju SDP-ova komunikacijskog tima.

Davor i Irena Bernardić upoznali su se tijekom studentskih dana, a svoju vezu okrunili su brakom 2011. godine. Prije nego što su se vjenčali, bili su u vezi čak devet godina. 

Ovo je prvi put da je jedan hrvatski političar stranačkim priopćenjem objavio vijest o razvodu. 

Podsjetimo, u srpnju ove godine veliko zanimanje javnosti izazvala je Facebook-objava bivšeg zastupnika Živog zida Branimira Bunjca koji je tim putem obznanio da ga je napustila supruga.

- Malo je reći da sam doživio šok. Nakon što mi je žena rekla svoju odluku nisam mogao spavati danima, a niti jesti. Osjećao sam se kao da imam zabijena dva mača kroz želudac. Imao sam jake bolove u želucu, oko jetre, u grlu, neprestano sam razmišljao može li postojati savršenija izdaja od one koju sam doživio. U tim trenucima bio sam potpuno odvojen od svijeta. Kako mi je bilo, može znati samo onaj tko je to proživio - rekao je tada Bunjac.

VIDEO Bernardić o utrci za Pantovčak:


 

Komentara 73

SH
Shalan
16:50 18.10.2019.

Mediji i inače poštuju privatnost lijevičarskih glavonja. Lalovac je tukao ženu pa su mediji oprezno k'o po jajima obilazili oko tog. Milanović znamo kud je skretao, Opančićka, Stazić i "Kosorka" su se oprašivali... Ti si Bero najmanje zanimljiv.

DU
Deleted user
16:53 18.10.2019.

Hahaha - sve manje je onih koji ga mogu podnijeti.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:54 18.10.2019.

Zene zanima spravica medu nogama, a ne ispitivanja o HDZ-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije