Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA U MINISTARSTVU
Povratak na članak

Davali mito da se ne ruši etaža hotela, za 660 eura dopunili građevinsku...

USKOK je sucu istrage Županijskog suda u Splitu predložio određivanje istražnog zatvora protiv svih okrivljenika

Komentari 6

IV
IvoDanguba
16:08 17.04.2019.

Koliko ovakvih slučajeva u ministarstvu, županiji, općinama ima mislim da nitko nemože ni zamisliti. Anarhija odavno počela

VL
JU
juma
17:49 17.04.2019.

Koji su to kokosari i ljudi bez ikakvog morala kada su za pisljicvih 660 eura spremni prodati cast i obraz izgubiti odlican posao i poput kakvih klosara zavrsiti u zatvoru.?

VL
KG
Kolouh_Goran
19:34 17.04.2019.

Jeftino se prodao,.Ili ga nisu uhvatili sa vise?

VL
IB
iva.begovic
21:26 17.04.2019.

Korupcija je korupcija i svaku treba osuditi. Ali bilo bi zanimljivo čuti i zbog čega vlasnici hotela ne mogu dobiti uporabnu dozvolu odnosno koje je sudsko obrazloženje uskrate tih 55 kvadrata. Zar je nemoguće pomisliti i da su sudovi puni korupcije i da je sudac presudio u nečiju korist i tako onemogućio gospodarstvenike. Pokušavam si zamisliti očaj nekoga tko je investirao u hotel, a sada ga ne može koristiti. Možda je investitor bio nemaran i nehajan , a možda je splitski sudac bio korupmpiran. U svakom slučaju kada se o nečemu piše zanimalo bi nas da se istraži sa svih strana.

VL
RP
rpzagreb
21:54 17.04.2019.

Sve ovo daleko više pokazuje i daje sliku o ministarstvu i onima koji primaju nego o onima koji daju.

VL
DA
dado56
21:50 17.04.2019.

Ne branim nikoga ali vise mi se cini da od muke nisu znali kako krenuti sa radom i poslom jer ih netko štopa zbog 55m2 na ogromnom objektu, prije bih rekao da ih je netko lokalno ucjenjivao i nisu htjelii platit neku ozbiljniju cifru svatko vidi da je milionski objekat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.