Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLYGLOTTE

Darujemo vam tečaj stranog jezika po izboru!

Polyglotte Institute
Foto: Promo
1/4
14.09.2018.
u 13:32

Oduvijek želite naučiti neki jezik? Iskoristite priliku, odaberite jezik i pridružite se najboljoj ekipi u gradu!

Samo čekate povod da zbrišete na putovanje u neku egzotičnu zemlju, ali znate da vam engleski tamo neće biti od velike pomoći?

Želite nastaviti studij i usavršavati se u inozemstvu ili posao od vas zahtjeva stalnu komunikaciju na stranom jeziku?

Ako ste i vi bili u jednoj od ovih situacija, imamo rješenje za vas! Profesori Polyglotte Institutea dokazat će vam da već od početnih stupnjeva možete bez straha „progovoriti“ na stranom jeziku i snaći se u svakodnevnim životnim situacijama.

Foto: Promo

Metoda Polyglotte Institutea zasniva se na najnovijim ostvarenjima kognitivne lingvistike i spoznajama suvremene glotodidaktike u kombinaciji s najboljim međunarodnim udžbenicima i najnovijim tehnološkim mogućnostima. Jednako kako se s vremenom mijenja naša svakodnevica i društvo u kojem živimo, tako se mijenjaju i načini učenja stranih jezika, a kako svi mi imamo različite ciljeve i učimo na različite načine, u Polyglotte Instituteu nismo se odlučili za samo jednu metodu već smo iz niza njih uzeli ono najbolje i kreirali cjelinu s ciljem da vas dovedemo do najboljih rezultata. Upravo iz tog razloga tečaj stranog jezika u Polyglotte Instituteu personaliziran je i prilagođen individualnim potrebama svakog polaznika čak i kada pohađate grupnu nastavu.

Najveća potvrda kvalitete Polyglotte Institutea njegovi su polaznici koji ostvaruju rezultate i osvajaju nagrade na natjecanjima iz stranih jezika, napreduju u poslovnoj karijeri, uspješno nastavljaju studij u inozemstvu ili čak započinju novi život u nekoj novoj zemlji. Prema istraživanju SurveyMonkey servisa za 2017. godinu, prosječni indeks zadovoljstva polaznika bio je 93,7 od maksimalnih 100.

Foto: Promo

Trenutačno se u ponudi nalazi čak 12 jezika: engleski, njemački, španjolski, francuski, talijanski, portugalski, švedski, nizozemski, norveški, turski, ruski i hrvatski za strance, a čitatelji portala Vecernji.hr mogu odabrati i jedan jezik za sebe.

Večernji list i Polyglotte Institute ovom vam prilikom poklanjaju tečaj jezika prema vlastitom izboru, a sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i 3 najkreativnija odgovora osvajaju nagradu.

 

Sretni dobitnici su:
Iva Mostovac
Ivuša Dujmović
Ivana Prpić

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije