Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ispovjedaonica'

Dario Juričan pokreće show ‘Gradonačelnik svemira’ na YouTubeu

Dario Juričan
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
29.02.2020.
u 00:30

Redatelj snima pilot-epizodu u Dubravi, u koju će kombijem s ispovjedaonicom

Veselje i besplatno ispovijedanje grijeha, a onda i kavijar – sve to obećao je jučer redatelj Dario Juričan onima koji će se za točno tjedan dana pojaviti na placu u zagrebačkoj Dubravi kako bi sudjelovali u “Gradonačelniku svemira”. Pilot, odnosno nulta će se epizoda njegova, kako kaže, “late night showa” snimati upravo tada, od devet do 13 sati, a redatelj najavljuje da će emisija biti “audiovizualni spektakl”.

– Emitirat će se na YouTubeu, a tržnica u Dubravi samo je jedan od elemenata koji će činiti tu nultu epizodu “Gradonačelnika svemira” – kaže Dario Juričan, koji nam objašnjava koncept showa. Po kvartu će njegova ekipa s kombijem, a u njemu bit će svojevrsna “ispovjedaonica” u kojoj će svatko moći reći što ga muči. Imat će Juričan i goste, kaže, ne samo iz Zagreba, nego iz cijele Hrvatske, ali koje, nije nam još htio otkriti.

– U svakom slučaju, neće biti politike – kaže nam redatelj, kojeg pitamo i je li “Gradonačelnik svemira” eventualno i svojevrsna priprema za njegovu kandidaturu na parlamentarnim, pa i lokalnim izborima.

– Kako je “Kumek” samo film, tako je i “Gradonačelnik” samo show – kaže nam Dario Juričan, koji upravo premijeru navedenog filma o Milanu Bandiću planira za ovu godinu, a već je i najavio da će ona biti u zatvorenom kinu Europa.

Ića i pića vjerojatno će biti i tada, kao što ga je bilo i prošlog mjeseca, kad je Juričan izvršio “desant na Holding”, odnosno ispred gradske tvrtke podijelio janje i čaj.

FOTO Juričanov "desant na Holding"

Dario Juričan
1/37

U Dubravi je obećao kavijar, što se njegovim pratiteljima na društvenim mrežama učinilo luksuznim, pa su zaključili da je sigurno opet u pitanju neka korupcija. A upravo je ona, odnosno slogan “korupcija svima, ne samo njima” bio jedan od glavnih okosnica njegove kampanje tijekom predsjedničkih izbora u prosincu, na kojima je bio jedno od većih iznenađenja, osvojivši gotovo pet posto glasova. Kamo će sa showom nakon Dubrave, nije jučer htio otkriti, ali u “Gradonačelniku svemira”, govori, svoje će grijehe moći ispovjediti svatko. 

VIDEO Juričan dijelio janjetinu ispred Holdinga

Ključne riječi

Komentara 2

ZZ
Zvir Zvirek
11:43 01.03.2020.

Konečno pošteni ljudi v hrvatski javnosti

DU
Deleted user
11:00 29.02.2020.

Preventivni pregledi spašavaju živote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije