Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Søren Brostrøm

Danski Capak: Seks je dobar, seks je zdrav, prakticirajte ga i u doba socijalnog distanciranja

Danas popušta mjere protiv COVID-19
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
21.04.2020.
u 14:09

– Kao i sa svakim drugim oblikom ljudskog kontakta, postoji rizik infekcije. Ali naravno da imate pravo na spolni odnos – rekao je Søren Brostrøm, ravnatelj Danskog zavoda za zdravstvo

Danski Krunoslav Capak poručio je građanima da mjere socijalnog distanciranja nipošto ne znače da bi trebali prestati sa spolnim odnosima, pa ni oni samci koji nisu u stalnoj vezi nego imaju “relativno visok broj različitih seksualnih partnera”, piše portal thelocal.dk, specijaliziran za vijesti iz Danske na engleskom jeziku.

– Seks je dobar. Seks je zdrav. Mi smo seksualna bića i naravno da možete imati spolne odnose u ovoj situaciji. Kao i sa svakim drugim oblikom ljudskog kontakta, postoji rizik infekcije. Ali naravno da imate pravo na spolni odnos – rekao je Søren Brostrøm, ravnatelj Danskog zavoda za zdravstvo, na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

Nakon zatvaranja pred pandemijom koronavirusa, u Danskoj se život vraća normalnom tijeku, ali vrlo postupno, uz napomenu da se građani i dalje moraju pridržavati mjera socijalnog distanciranja, koje će možda trajati još godinu dana. Jučer su otvoreni frizerski i kozmetički saloni, autoškole, zubarske ordinacije i slični lokali.

>> VEČERNJI TV: Gost Alemka Markotić 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije