Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sloboda kretanja
Povratak na članak

Danska uvodi kontrolu na granicama

Kontrolirat će se granice prema Njemačkoj i Švedskoj

Komentari 8

KA
karambita
11:13 02.07.2011.

Ovo je lagani pocetak raspada EU

VL
OB
-obrisani-
12:40 02.07.2011.

dve nejvece tekovine unije na koje su ponosni su sengen i monetarna unija....ode sengen u istoriju a i evro pakuje kofere.....i sta ce onda ostati od unije???

VL
TO
Toni50
13:28 02.07.2011.

Europska unija je kritizirala taj plan danske vlade ističući da se time krši pravilo o slobodnom kretanju unutar zone Schengena. P******** jeftina nepotrebna igra kritizirali nešto što nije ozakonjeno kao krasrtavac koji je opisan veličina izgled boja težina sastav ii tvrdoća . Sve precizno ozakonjeno a ovo NE i šta sada tako če biti i sa Balkanijom idućih 30 godina nepovjerenje i povremena kontrola kao i sada od Austrijanaca .....

VL
CI
cicibela
14:59 02.07.2011.

EU globalizatori ističu 3 nosiva stupa svog EU projekta: 1) zajedničke granice 2) zajedničku valutu 3) zajedničku borbu protiv terorizma Zajednička valuta i zajedničke granice su u kolapsu, što više ne mogu nijekati i kriti. Utopije se uvijek raspadnu kadad s teorije prijeđu na praksu. Terorizam protiv kojeg najčešće i najokrutnije provode represiju je UNUTARNJI NEPRIJATELJ iliti vlastiti građani (Grčka, Španjolska, VB, Njemačka, Irska, …) Tako smisao EU-a postaje sve očitiji: gola, centralizirana diktatura nad europskim stanovništvom kao pilot projekt za osnivanje Svjetske Vlade. Tzv. borba protiv vanjskih neprijatelja je čisti osvajački pohod na strane zemlje radi pljačke njihovih resursa. Car je gol, pa smo u prilici da ga vjerodostojno možemo opisati.

VL
AA
aabbcc
17:04 02.07.2011.

. \"\"\"Danska uvodi kontrolu na granicama\"\"\" _________________________________ BAS ME BRIGA, NEKA SE LOPOVI BUNE i ZALE,.......... //men je isto na granici //.....

VL
OB
-obrisani-
09:45 03.07.2011.

Evo vam još jednih koji ruše Schengenski sporazum, nakon žabarije... NE za E-yu!

VL
TO
tombola
20:38 03.07.2011.

a zasto muski muslimani dolaze u europe koja ne vjeruje u boga ? vecinom tih izbjeglica iz muslimanskih drzava jesu muskarci koj donose svoju primitivnu 7stoljecnu zaostalu religiju sa njima u europu. zene uopce ne mogu da dodu jer su zadrzane ko taoci, jer je privilegija muske muslimankse religije i muskih stvorenih bogova da samo muskarci idu u drugim zemljama a zene muslimanke ne mogu nigdje bez dozvole muskih diktatora. u europi muski muslimani nisu potrebni, jer ima vec problema sa europskim muskim vladarima i kad se otarasimo muske religije od muskih bogova od diktatora oca i nasljednik diktator sin svijet ce se oporavit i ozdraviti od lude nametnute izmisljene vjestacke muske bezvrijedne religije.

VL
AA
aabbcc
00:40 04.07.2011.

03.07.2011. u 20:38h tombola je napisao/la: a zasto muski muslimani dolaze u europe koja ne vjeruje u boga ? vecinom tih izbjeglica iz muslimanskih drzava jesu muskarci koj donose svoju primitivnu .. __________________________________ U Evropi najvise Muslimani vjeruju u Boga.. Religija te uci da je jedan Bog a metodi i nacini vjerivanja su razniciti. // Allah i u Evropi se prevodi sa arapskog na Bog. zavisi na kom jeziku je text //, U tvom razmisljanju mogu biti sporne metode i nacini molenja-Bogu....i td. Za tebe je najbolji bozanicev nacin i metod molenja..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.