Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u Europi
Povratak na članak

Danska ukida televizijsku pretplatu

Danskla vlada desnog centra i njezin saveznik, nacionalistička Narodna stranka kažu da je pretplata previsoka i da nacionalne televizije moraju početi svoje programe početi prikazivati preko interneta

Komentari 9

IV
ivan968
19:10 05.04.2018.

Nikad mi nece biti jasno zasto moramo placati nesto sto ne gledam odnosno ne koristim

VL
HR
hr76
18:15 05.04.2018.

Jedino ispravno! Ukinuti pod hitno i u Hrvatskoj!

VL
RE
reborn
20:22 05.04.2018.

Strašno! Desničari i nacionalisti razaraju dobro uhodani sustav "oblikovanja mišljenja" i "informiranja probranim činjenicama"! Ovo će jadne Dance vratiti u neka davna vremena kada je novinarstvo zaista bilo potraga za istinom... Hoće li slična sudbina pogoditi Yutel (hoću reći HRT)?

VL
TO
Toni70
19:23 05.04.2018.

Danska ukida televizijsku pretplatu, u odnosu na ostale zločinačke države diljem EU . Ne moraju neka se zaključaju kodiraju pa tko želi državnu Tv da gleda neka im p,lati . Umjesto zakonske otimačine naplaćivanja onoga što netko ne želi ii ne treba i neće da koristi - gleda !

VL
EM
emin87
14:48 06.04.2018.

Sad će mo i mi krenuti sa ovim evropskim smjerovima, .... kod nas će dignuti pretplatu jer su je oni ukinuli 😁😁😁😁

VL
DU
Deleted user
21:18 05.04.2018.

Ja bi u HR ostavio pretplatu al bi izuzeo plaćanja najveći manjinski narod. Naime oni ga ne gledaju a svima su satelitski tanjuri okrenuti na istok !

VL
Avatar ivek
ivek
22:35 05.04.2018.

Danska ukida placanje preplate za kucanstva,,,novi zakon odnosi se na pucanstvo koje je starije od 18 godina,, znaci svaki Danac preko 18 godina placa 500 eura godisnje preplatu preko poreza,,,,

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:16 06.04.2018.

i da se kod nas ukine rtv pristojba, ne bi se ništa promijenilo. i dalje bi ekipa sisala javni nvoac, ovaj put bi to bila samo još jedna točka i zarez, te iznos, u proračunu rh za svaku godinu, i dalje bi se podnosilo izvješće kao i sad. jedina dobra stvar bi bila da više udruge, tipa gonga, bonga i sličnih, ne bi više imale značajni utjecaj na neke odluke i program, već bi to radila politika, što bi bilo jako zgodno gledati, i ja se veselim tome. posebno bi bilo dobro iz jednog neobičnog razloga imati financiranje hrt-a direktno iz proračuna. stavka od milijardu kuna u proračunu izaziva jake osjećaje, i nema tog šefa hrt-a i političara koji bi se igrali tom igračkom, a da pokuša neki svoj interes progurati bez posljedica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.