Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Danijel Srb je novi lider hrvatske desnice

Danijel Srb
Maja Šantoši/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
02.12.2011.
u 12:30

Hrvatski domoljubi izađite na izbore i dajte glas HSP - stožernoj stranci hrvatske desnice.

Hrvatska stranka prava (HSP) na čelu s Danijelom Srbom osvježenje je konzervatvne hrvatske politike, ali i na desnom političkom spektru kojem se nametnuo kao staložen čovijek za dijalog i ujedinjenje stranaka hrvatske desnice. Bezkompromisan borac za nacionalne interese pozvao je na ujedinjenje i zajednički nastup „hrvatske desnice“. Prepoznao je kako će nakon ovih izbora doći do preslagivanja na „desnici“ i mnoge male stranke će se naći pred raskrižjem hoće li nestati sa političke scene ili će se ujediniti pod „pravaški kišobran“ kojeg će predvoditi HSP.

Vodstvo HSP i sam predsejdnik Srb korektno je pozvao sve političke predstavnike da zajednički nastupe i izađu na izbore što su mnogi istaknuti članovi i političari prihvatili, ali ipak jedan dio izbjegao posebice oni koji u svom nazivu se kite imenom dr. Ante Starčevića. HSP su pristupile Hrvatska straža na čelu s Ivnom Vekićem, te Hrvatski oslobodilački pokret, kao i brojni pojedinci i intelektualci koji su dali potporu pravašima među kojima i Gordan Matković danas neovisan a nekadašnji član HDSSB-a.

Predsjednik HSP-a Danijel Srb korektno je najavio jednu novu paradigmu i suradnički odnos sa svim strankama kako lijevim tako i strankama centra, ali i nacionalnim manjinama, po pitanjima programa za jačanje Hrvatske države i boljeg života svakog čovjeka. Odmah nakon izbora HSP će organizirati svepravaški Sabor na kojem će okupiti sve manje stranke hrvatske desnice i istaknuti pojedinci, koji neće ući u ovaj saziv Hrvatskog sabora, da zajednički rade na afirmaciji nacionalne hrvatske politike. Zbog osobnih interesa i kalkulacija, a zašto ne reći i projekata protivničkih tabora i izbornih stožera, hrvatska desnica se razbila i usitnila. Dobro znaju i stranke Kukuriku koalicije i HDZ kako je desnica politički prodorna i bezkompromisna pa su i sve radili na osnivanju mnoštva manjih, uvijetno kazano, pravaških stranaka i neovisnih lista.

Vjerujemo kako ovih izbora neće uspijeti potuno razbiti hrvatsku desnici, ponajprije zahvaljujući HSP koji će sigurno ubuduće biti snaga koja će ujediniti desnicu i biti prepoznatljiva snaga u Hrvatskom saboru. Druge alternative nema. Lijevičari neće štititi Domovinski rat i nacionalne interese hrvatskog branitelja, umirovljenika, radnika ili studenta,... kao niti one koji su jako puno dali Domovini, a nikada do sada nisu ništa dobili zauzvrat, nisu vladali nego služili svom narodu. Istinski hrvatski domoljubi su to već shvatili i znaju da ih HSP neće iznevjeriti.

Ucijenjena i služanska hrvatska politika koja je u zadnjih nekoliko godina rasprodala hrvatsko dobro od Plive i Ine do Janafa te brojnih nekretnina i nacionalnih dobara, uzurpacije hrvatske morske obale i uništavanja sela i poljoprivrednih proizvođača metodom „mrkve i batine“, kreditnim zaduženjem svih mladih i dovođenja u dužničko ropstvo kako bi mogli sa svima lakše manipulirati. Dapače, nije se stalo na materijalnom nego se išlo i u krajnje poniženje hrvatskog čovijeka, izručenje generala i veterana Domovinskog rata međunarodnim političkim sudovima. Ali i to nije dosta pa se željelo srpskoj nacionalnoj manjini dati neka autonomija u Hrvatskoj ili povući tužba za genocid i ratnu štetu protiv Srbije koju ćemo sigurno dobiti, ako nas Euroska unija ne uvijetuje povlačenjem kako bi privolila Srbiju i kompezirala gubitak Kosova.

Jaka Hrvatska država sa jakom dijasporom je opet zasmetala mrziteljima Hrvatske pa su i SDP i HDZ postigli izdajnički dogovor za XI izbornu jedinicu, smanjivši broj zastupnika s 12 na 3 zastupnika. Nacionalne manjine imaju 8 zastupnika, a oni koji su branili i pomagali, ali i dalje mogu pomoći, napretnku i prosperitetu Hrvatske, smetaju onima koji su protiv ekonomski neovisne i suverene Republike Hrvatske.

Ulazak ovako slabe i nesređene Hrvarske u Europsku uniju nemože koristiti njezinim državljanima nego samo međunarodnim protektorima i licemjernim diplomatama. Referendum o ulasku Hrvatske u EU je trebalo provesti prije izbora i temeljem istiniti informacija što dobijama a što gubimo. Međutim, ako i uđemo u EU, ni po koju cijenu nesmijemo prihvatiti monetarnu politiku i Euro. Hrvatska kuna je još jedini jamac stabilne hrvaske ekonomije i neovisnosti gospodarskog razvoja i suvereniteta.

Hrvatski domoljubi izađite na izbore i dajte glas HSP - stožernoj stranci hrvatske desnice. Ljudima koji su davno prozreli velikosrpsku, ali druge hegemonističke politike, dokazali da su iskreni domoljubi, nasljednici politike Oca Domovine dr. Ante Starčevića, i zaštitnici nacionalnih interesa hrvatskog naroda.  

Ključne riječi
hsp

Želite prijaviti greške?