Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Daniel Srb pozvao HSP-ovce i simpatizere za glasuju za Kolindu Grabar Kitarović

daniel srb i kolinda grabar kitarović
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
03.01.2015.
u 12:07

Hrvatska je vanjska politika posljednjih godina bila previše regionalno orijentirana, a pri tome nije došlo do poboljšanja položaja Hrvata u BiH i Vojvodini - rekao je Srb dodajući da su od Kolinde dobili uvjeravanja da će se to mijenjati

Predsjednik HSP-a Daniel Srb pozvao je u subotu članove stranke i njihove simpatizere da u drugom krugu predsjedničkih izbora 11. siječnja, glasuju za HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, pišu 24 sata.

Nakon sastanka s Grabar Kitarović u hotelu Sheraton, Srb je izjavio da je njegova stranka nezadovoljna dosadašnjom hrvatskom vanjskom politikom, ali i politikom obrane i nacionalne sigurnosti.

- Hrvatska je vanjska politika posljednjih godina bila previše regionalno orijentirana, a pri tome nije došlo do poboljšanja položaja Hrvata u BiH i Vojvodini - rekao je Srb dodajući da su od Kolinde dobili uvjeravanja da će se to mijenjati.

Kolinda Grabar Kitarović je rekla kako joj je cilj ujedinjenje zemlje i prestanak podjela da bi se našla rješenja za sadašnju duboku gospodarsko-socijalnu krizu u zemlji. Smatra da je vanjska politika posebno loša sa susjednim državama.

>> Kolinda odbila sučeljavanje u Lisinskom

Komentara 61

Avatar antuntun55
antuntun55
12:24 03.01.2015.

zašto HDSSB šuti,,,zar je pocrvenio?????

Avatar gecdra
gecdra
12:54 03.01.2015.

Nitko ne treba ZA nikog glasovat nego svi baš svi moramo biti PROTIV josipovića,SDP-a i svega anti Hrvatskog.

TU
TUŽIBABA
12:17 03.01.2015.

Bravo za pravaše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije