Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR KRSTIČEVIĆ

'Danas su žrtve Škabrnje i Vukovara u srcima svih hrvatskih vojnika'

Damir Krstičević
Foto: Frane Šarić
18.11.2019.
u 09:56

- Vidjeli ste da hrvatsla vojska napravila ovu hodnju od Knina do Škabrnje s ciljem da još jednom iskažemo poštovanje prema svim žrtvama u Domovinskom ratu, posebno Škabrnja i Vukovar. - kazao je Krstičević

Ministar obrane Damir Krstičević došao je na obljetnicu obilježavanja Škabrnje sudjelujući u hodnji pripadnika hrvatske vojske od Knina do Škabrnje.

- Danas su žrtve Škabrnje i Vukovara u srcima svih hrvatskih vojnika. Vukovar, Škabrnja i ostale žrtve Domovinskog rata nikada ne smiju biti zaboravljene. Vidjeli ste da hrvatska vojska napravila ovu hodnju od Knina do Škabrnje s ciljem da još jednom iskažemo poštovanje prema svim žrtvama u Domovinskom ratu, posebno Škabrnja i Vukovar. - izjavio je ministar obrane Damir Krstičević.

Istaknuo je da mu je bilo drago biti s hrvatskim vojnicima. i da su obavili sjajan posao. 

- Danas Hrvatsku štiti moćna hrvatska vojska. - kazao je Krstičević. 

Ključne riječi

Komentara 2

CR
creedence1954
18:18 18.11.2019.

Vukovar i Skabrnja su zauvijek u nasim srcima! Pokoj vjecni, hvala i slava nasim palim herojima!

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:39 18.11.2019.

koliko čovjek može biti neinteligentan ( da ne upotrijebim neku riječ za koju bi me banali) da izjavi kome je što u srcu, tko što misli , da ljude tjera u crkvu a sam se ne zna prekrižiti a kamo li što drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije