Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miodrag Demo

'Danas se sastajemo s članovima Domoljubne koalicije; idemo napraviti nešto i pokrenuti reforme'

28.12.2015., Markov trg, Zagreb - Odrzana je druga konstituirajuca sjednica osmog saziva Hrvatskog sabora. Miodrag Demo. Photo:
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
12.05.2016.
u 08:31

Milivoj Špika iz Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) postao je član Kluba zastupnika Milana Bandića u Saboru. Zastupnik Bandićeve stranke Miodrag Demo tom je prilikom najavio kako će Bandićev klub još rasti i to do deset zastupnika.

Zastupnik stranke Bandić Milan 365 Miodrag Demo za televiziju N1 rekao je da danas imaju zakazan sastanak s članovima Domoljubne koalicije.

"Idemo dalje, 'ajmo zasukati rukave i napraviti nešto, konačno pokrenuti reforme, a ne ljudima bacati maglu u oči. Svi očekujemo da se konačno nešto pokrene i da krenemo u bolje sutra", rekao je Demo. Tko će sve prisustvovati sastanku te hoće li na njemu biti i zastupnici Mosta, ostaje nepoznato.

Milivoj Špika iz Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) postao je član Kluba zastupnika Milana Bandića u Saboru. Zastupnik Bandićeve stranke Miodrag Demo tom je prilikom najavio kako će Bandićev klub još rasti i to do deset zastupnika.

'Vidite samo ono što se događa na prvoj liniji, ali puno krupnije se događa iza zastora. Praktično je posložena nova parlamentarna većina koja može funkcionirati. Nemojte me pitati tko je to'', kazao je.

>> Iako je Milivoj Špika iz BUZ-a ustvrdio da je već presložena vladajuća većina u parlamentu, od toga su se u HDZ-u ogradili

>> Ništa od nove većine ni od Karamarkova odlaska iz Vlade

 

Komentara 9

IB
iva.begovic
09:57 12.05.2016.

"reforme" to mi postaje naomraženija riječ, prazna riječ koja služi bezveznjacima za trenutke medijske pažnje i utjerivanje straha pučanstvu kojemu "reforme" nikada ništa dobro nisu donijele. I tako već 25 godina.

DU
Deleted user
12:12 12.05.2016.

Lijepo je Bruno Bušić opisao sudbinu nas Hrvata kada je pisao o tome da će Hrvatska jednoga dana, nakon pada Berlinskog zida, sigurno biti slobodna i da će uz to vjerojatno ući u rat sa Srbima i Turcima, a još je ljepše predvidio da ćemo tek tada vidjeti kako kradu naši Hrvati i kako će zemlju uništiti svojom nesposobnošću. Tuđman je nakon rata i duga SFRJ zemlju ostavio s nekoliko milijardi duga, a ovi tzv. lijevi i desni nas zadužiše i opljačkaše i još bi bez imalo grižnje savjesti htjeli rasprodati svu društvenu imovinu od strateškog značaja. Razumijem da nitko neće kupovati tvrtke koje posluju s gubitkom, ali zar ne bi bilo logično da se sa zaradom od onih dobrih popravi stanje u tim lošima i učini sve da država bude jaka i na korist svojih građana. Svima su puna usta domoljublja i rodoljublja, ali na kraju se sve svodi na "jamljenje". Iz medija je teško zaključiti što se zaprava događa unutar vladajućih, ali Mostovi su definitivno ušli u krivu ekipu. Jedno je voditi općinu, a drugo se bakćati s državnom politikom. Nažalost, opet će se vratiti Milanče i njegovih 40 bandita te će sve nastaviti starim dobrim tijekom. Ispunit će se i Tuđmanova upozorenja u to da će nas uvući u regionalne strukture, nestat će socijalne države, razbit će se duh naroda i to je to. Nadam se da nikada neće biti prekasno da se stvari pokrenu u normalu!

KA
KaNiDora
10:39 12.05.2016.

Znamo tko je... prof.Ivan Lovrinović + veliki dio MOST + dio manjinaca I to je nova parlamentarna većina. Konačno. Karamarko premijer, Lovrinović potpredsjednik i ... netko u ime Bandić kluba. La comedia e finita. Petrov se može vratiti saditi kupus s grmojom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije