Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatska kakvu trebamo'
Povratak na članak

Kujundžić: Liste čekanja problem su hrvatske, ali i svjetske medicine

U pojedinim segmentima možemo se usporediti i s najboljima na svijetu, rekao je ministar Kujundžić

Komentari 34

EM
Emergo
09:55 26.03.2018.

Kvalitetno zdravstvo u Hrvatskoj............. Ovaj lazljivi Kujundzic koji je htio biti predsjednik pa je Plenkovic njegovu bolesnu ambiciju zadovoljio polozajem ministra zdravlja ,pokazuje koliko je mizeran i jadan. Zdravlje je kvalitetno koliko je i on kvalitetan kako covjek i doktor.

VL
SF
Sv Franjo
09:56 26.03.2018.

Ima pravo ,sve psihiterske slučajeve postavili u sabor pa sad Vrapče mogu zatvoriti i uštedjeti.

VL
Avatar tkozna
tkozna
10:50 26.03.2018.

kujundžiću ne pričaj neistine. Liječnici pacijentima mogu propisati lijekove koje HZZO plača ovisnosti 2 do 3 imena. Sve kvalitetnije lijekove moramo sami plačati. HDZ je obečao da će mo u neovisnoj Hrvatskoj imate prvorazrednu zdravstvenu uslugu. Mi sada i popo godinu i više dana čekamo za MR snimanje, dobiti bolničko liječenje je ravno eurojeckpotu, a kupke u toplicama dobiju samo oni koji imaju dobrostoječu djecu. Kujundžiću nije problem napraviti dobro zdravstvo ako smo bogati kao Švedska napravi ga od hrvatskog proračuna, ako neumiješ, marš van. Mi smo bolesni, bopli nas i umiremo zbog tvoje nesposobnosti

VL
SP
sputnik57
10:05 26.03.2018.

Da je Zdravstvo na zavidnoj razini, hrvatski pacijenti nebi trebali skupljati donacije za lijekove i liječenje u inozemstvu. Ministre pogledajte na dnevnoj razini koliko vam medicinskog kadra odlazi u inozemstvo radi vaše zavidne razine Zdravstva. U kakvom su vam stanju bolnice i na kojoj je razini usluga koja se pruža? Koliko vam fali uređaja u KBC-ima, a uređaji su stariji od većine pacijenata? Djeci oboljelih od malignih bolesti uskraćujete lijek? Pa kako vas nije sram govoriti da je zdravstvo na zavidnoj razini?

VL
Avatar korona
korona
10:02 26.03.2018.

Ma hajde Kujunđiću ne se.i. Koliko se mora čelati na razne preglede to je sramota. Za neke i u pojedinim mjestima i po nekoliko godina. Izgleda da se kod vas pregledi mogu raditi i poslije smrti.Podržavaš >Plenkoviča jer te uhljebioio i dao ti fotelju za kojom boluješ,a bio si na izborima proti HDZ-a i stranke.U ovoj vladi se pokupila nekakva ljevičarska hajdučka družina kojoj Hrvatsaki narod nije dao leitimitet koja terorizira i maltretira ovaj narod

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:01 26.03.2018.

Koje licemjerne i gnjusne LAŽI!!! Kad sportaš,političar,glumac,"zvijezdice" svih vrsta trebaju CT-MR ili bilo koju naj napredniju terapiju imaju ju u roku ODMAH a samo "stoka sitnog zuba" čeka mjesecima!!! Kako je moguće da ako platiš ne treba čekat??? Dakle termina na CT-u i MR-u ima samo treba love??? Dakle zaključak,plati ili krepaj!!!

VL
RZ
Rocky.Zg
12:54 26.03.2018.

Najlijeniji i najnesposobniji ministar zdravstva ikada. Hvala Plenkoviću, što ste ovakvoga panja postavili za ministra.

VL
Avatar korona
korona
10:04 26.03.2018.

Kažu da je dobar doktor,a ja kažem da je još bolji lažov.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:06 26.03.2018.

Apsurd, koliko čujem dolaze u Sisak otvarati radove na gradnji bolničkog paviljona (sredstva EU) evo već 6. put, zajedno s drugom Plenkovićem.

VL
DU
Deleted user
12:15 26.03.2018.

Treba ga žurno razriješiti dužnosti mnistra. Naime, laž je da je naše zdravstvo u pojedinim segmentima najbolje u svijetu. U nijednom segmentu naše zdravstvo nije najbolje. Čim čujem da smo u nečem najbolji na svijetu kosa mi se diže na glavi. Relativiziranje listi za čekanje je sramotno. Nije isto ako se čeka 10 dana ili 10 mjeseci.

VL
Avatar tituš
tituš
09:50 26.03.2018.

Kaže ministar da je zdravstvo kvalitetno i na zavidnoj razini, mogao bih se i ja složiti koji sam zdrav, hvala Bogu, pa ne trebam njegove i njihove usluge. Zna sirotinja i bolesni kakvo je zdravstvo, a povirimo li u bolnice izgledaju kao konjušnice za vrijeme Austro-Ugarske! Jedino me ipak malo boli što već 35 godina izdvajam značajna sredstva, koja da nisam njemu i njima davao, mogao bih platiti eventualno liječenje u najboljim klinikama ..

VL
TA
Tarantula
10:22 26.03.2018.

Država koja ne mari za bolesnu djecu, država u kojoj je normalno čekati 2-3 godine za magnetnu rezonancu, država koja tjera doktore nije država koja se brine o zdravstvu. Država gdje ministar zdravstva tvrdi da je jedan svećenik vrjedniji od 20 doktora nije država kojoj je stalo do svoga zdravstva!

VL
DU
Deleted user
10:13 26.03.2018.

ovaj izgleda nije bio nikad bolestan osim što je puko na živce pa ne zna što priča

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:21 26.03.2018.

uvaženi gospodine Ministre......zašto se Vi lijepo ne vratite svom liječničkom pozivu.?.tu ste bili odlični..kao ministar ste nedobri..

VL
DO
DonQuijote
11:34 26.03.2018.

Nesposobni smrad.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
10:13 26.03.2018.

joj,joj.........mislim kako se on napušio one travice od šamara iz Karlovca ili od kuda već. Naše zdravstvo na zavidnoj razini????To bi možda mogao prodati svojoj mami, ali građanima ove napaćene zemlje baš nikako. Srami se, loclitte ljepilom si se zalijepio za fotelj

VL
ST
stefj
10:24 26.03.2018.

Hm, možda jednom kada se dođe na red i postoji neka kvaliteta usluge... Po meni je veliki problem zdravstva korupcija, kao i u svemu što je državno. Umjesto istaknutih cjenika imamo one ispod stola...

VL
Avatar anlaser
anlaser
11:43 26.03.2018.

Najbolji ministar zdravstva je bio Varga a Kujunđić je daleko najgori.

VL
DU
Deleted user
10:39 26.03.2018.

Još jedna izjava danas, pametnog ministra na temu novog zakona o pobačaju, naravno restriktivnog. Izjavi čovjek da će na zakonu raditi stručnjaci, kao i Crkva. Koja naravno ima stručnjake za sva područja. Pretpostavljam da misli na katoličku crkvu pa sam se totalno zbunila. 86% građana se izjašnjavaju kao katolici pa među njima nema onih koji rade pobačaje, zar ne? Dakle, ministar će uključiti katoličku crkvu da bi se napravio zakon za 14% građana, koji su druge vjere ili su ateisti ili agnostici. Nije moguće da su oni krivi za veliki broj pobačaja u Hrvatskoj? 7% ženske populacije svih godišta koje nisu katolikinje?

VL
Avatar reference
reference
19:38 26.03.2018.

hebes listu cekanja, imate rvacku.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.