Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agram
Povratak na članak

Bandić i osmorica osumnjičenih čekaju odluku o puštanju na slobodu

Pred suca istrage danas će tako, osim zagrebačkog gradonačelnika, biti dovedeni i Slobodan Ljubičić, Željko Horvat, Ivan Tolić, Filip Čulo, Miljenko Benko, Branko Mihaljević, Vidoje Bulum i Zdenko Antunović

Komentari 13

LA
larala
08:46 03.11.2014.

jadna li je država u kojoj se privode i pritvaraju pošteni da bi se lopovima oslobodio put.... a, dokaz tome, između ostalog su i slike tobožnjeg bandicevog luksuzno uređenog stana koje je stranka skinula s neta tocnije s amplitude... danas,nas, hrvatsko pravosuđe razotkriva svoje pravo lice, jesmo li zemlja prava i pravde ili politicke manipulacije i podobnosti....još par sati i, znat cemo

VL
J6
jura 63
08:37 03.11.2014.

Evo što ti se dogodi kad režeš crni kruh na debele šnite .

VL
Avatar d-ano
d-ano
09:21 03.11.2014.

Tresla se brda ,rodio se mis.Nista novo nauceni smo na laganje samih sebe-

VL
Avatar R & I
R & I
08:13 03.11.2014.

Vise je Bandic dobio paznje nego sudjenje Perkovicu i Mustacu za ubojstva i proganjane Hrvata. Cudna Hrvatska politika. Da se svu ovu paznju Milanovic i politicka banda prilagodjavaju ekonomiji i nezaposlenosti, danas bi Hrvatska mogla biti jedna od najrazvijenijih zemalja Europe. Nazalost, lose vijesti i poneki trac podizu ionako novinarsku nakladnost.

VL
DU
Deleted user
08:27 03.11.2014.

novinarsko prilivanje iz šupljeg u prazno

VL
19
1995josip
14:46 03.11.2014.

Oni misle da su nevini , a dali tako USKOK misli ?

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:55 03.11.2014.

Hm, sudske sapunice bez opipljive koristi, a na teret državnog proračuna upropastile su hrvatsko društvo. Lopovi najprije kradu, nakon toga malo odmaraju u istražnom zatvoru, a stečena imovina im nakon pravosudnog cirkusa, ostaje u trajnom vlasništvu. I zato u Hrvatskoj nema novaca, a ima lopova za izvoz.

VL
NN
narodne_novine
15:36 03.11.2014.

Da me netko ne bi krivo shvatio..,ne branim bandica niti ovu ekipu.., ALI, branim i braniti cu njihovo pravo na demokraciju i posteno sudenje, a to draga gospoda znaci da svatko je nevin dok nije osuden na sudu. U Hrvatskojj u 21st., se vecina mainstream media ponasaju kao u vrijeme komunizma, pa tako i sve ostalo (nazalost i politicari i ostala "elita"). Kakva je to odvjetnicka komora, ministar pravosudja, i ostale drzavni organi koji sjede sa strane i ne ukazuju na istu cinjenicu? Europa sve vidi i smije se, i ceka...jako zalosno i tuzno.

VL
CA
caricazg
15:56 03.11.2014.

nek oni lijepo vrate pare..skinuti ih sa dužnosti i ćaoo narode..dosta je bilo šepurenja.........oni trebaju služiti narodu ..a ne obrnuto..dno dna...

VL
SS
sokac sa drave
15:39 03.11.2014.

Odvjetnik nasega dragoga Robin Huda uzoritog Bandica dicnoga rodijako of kamenjar kaze sta bih istrazni sudac sve trebao.Ne gospodo istrazni sudac i sudstvo treba dokazati dali je doticni kriminalac lopov ili nije.Ako nije kriv i nije lopov onda mu see mora platiti odsteta za provedeno vrijeme u zatvoru.Ali ako mu se dokaze krivica mora omastiti omcu ili glava na panj.To je ono sto svaki pravi Hrvat ocekuje od pravosudja.Ono sto neki kazu ,pa neka je krao i nama je dao,ili pa sta on je nas i nedamo ga.E to su ti sto su problem drustva,sto su nas zajahali i zele to nastaviti.

VL
ME
Meter
10:45 03.11.2014.

Kakvo crno puštanje?

VL
TM
tony_montana
08:50 03.11.2014.

najjača stvar mi je kada kojekakvi šabani s3ru po esdepeu a s druge strane zaboravljaju kradeze i bandu lopovsku... mi jemo država koja zaslužuje vlast kakvu imamo. lopovsku i nesposobnu. a želi vam svima takvima da vam mravojed otkopava partizanske kosti umjesto da vam omogući da vam djeca ne budu kruha gladna. sretno vam bilo s kradezeom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.