Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet snježne pahulje

Danas nove oborine, unutrašnjost će opet zabijeliti snijeg!

snijeg2_PXL_kar_130118_539
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
20.02.2013.
u 10:49

Na širem području Zagreba snijeg će padati kontinuirano sve do kraja vikenda pa se pripremite na nove količine snijega iako se ne očekuju izrazito niske temperature.

Nije dugo trajalo razdoblje bez snježnih nanosa. Već danas meteorolozi najavljuju novi snijeg koji će padati i u idućim danima. Stanovnici Gorskog kotara i Like već tijekom prijepodneva mogu očekivati nove snježne pahulje, a poslijepodne pretežno snježne oborine proširit će se i na ostale kontinentalne krajeve.

Jadran će okupati kiša, posebice u poslijepodnevnim satima uz slabo jugo, a navečer se na sjevernom Jadranu očekuje jaka bura s olujnim udarima.

Najviša dnevna temperatura očekuje se uglavnom između 1 i 6, na Jadranu od 9 do 14 Celzijevaca.

Na širem području Zagreba snijeg će padati kontinuirano sve do kraja vikenda pa se pripremite na nove količine snijega iako se ne očekuju izrazito niske temperature. Meteorolozi predviđaju da će u iduća tri dana temperatura zraka biti pretežno konstantna te se neće spuštati ispod -1 Celzijev stupanj, a najviša dnevna temperatura očekuje se oko nule.

Snijeg bi trebao prestati padati u nedjelju kada se možemo nadati i blagom porastu temperature do maksimalnih 5 Celzijevaca.

Komentara 1

Avatar Axel
Axel
12:59 20.02.2013.

Da umjesto snjega pocne padati kokain...da se minusi na tekucim zatvore...ovako bjelo pada a nikakve koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije