Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupovac u Jasenovcu

'Dan za sjećanje i pijetet. Žao mi je što stojim na mjestu na kojem to nije poštovano'

Milorad Pupovac i izaslanstvo manjina odali počast stradalima u Jasenovcu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
22.04.2021.
u 12:57

Milanović je na pitanje novinara hoće li zakopati ratnu sjekiru s Pupovcem poručio da je on nije ni otkopao.

Ovo je dan za sjećanje i dan pijeteta. Žao mi je što stojim na mjestu na kojem to nije poštovano - kratko je poručio saborski zastupnik i predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac u Jasenovcu obrativši se novinarima nakon što je prethodno govorio predsjednik Zoran Milanović.

Nakon toga, izaslanstvo manjina, u kojem su uz Pupovca bili predsjednik koordinacije Židovskih općina u RH, Ognjen Kraus, saborski zastupnik i predstavnik Savez Roma u RH ‘Kali Sara’, Veljko Kajtazi, i predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH, Franjo Habulin, položilo je vijence.

Milanović je prethodno na pitanje novinara hoće li zakopati ratnu sjekiru s Pupovcem poručio da je on nije ni otkopao.

- Pupovac je izvrijeđao moju kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda, Zlatu Đurđević, osobu koja je višeg i jačeg akademskog i svakog drugog nivoa od njega. I tog trena sam reagirao, a ne prije toga. Ne nakon što je prijevarno glasao na jedan način odboru, a na potpuno drugi način... jer je kupljen... to su ucjene - poručio je Milanović.

Komentara 4

SU
sunce12345
17:22 22.04.2021.

Zašto se nakon 70 g. hr narodu nabija grižnja savjesti...Zapamtite Vukovar,kao da se nije dogodio????

Avatar southman
southman
13:33 22.04.2021.

hehe sam si priznao da je Pupi glasao da ti Zlatkica nelegalno dođe na čelo VS-da ljubio bi ga kao i do sada. A ovako ga popljuvao jer se usudio napraviti nešto drugačije od tvojih željica.

FM
fmica
18:34 22.04.2021.

što je više obmana i laži pupi mi je miliji i draži....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije